Skocz do zawartości

Fishing-test.pl - A fe, a nieładnie...

zorro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

A czy wy nie możecie iść sami na ryby i przetestować?? A potem wystawić na allegro od złotówki z np. takim tekstem:

Sprzęt do d...y. Chodziłem po wiślanych główkach przez miesiąc. Po tym czasie zaczął chrobotać. Aktualnie wlałem do bebechów motodoktora, żeby tylko jeleń się znalazł. :lol: :lol: :lol: :lol:

Heheh dobre Kuba

Trochę jednak szkoda, że nie uchronili się przed zakusami na jakieś tam układy i układziki.

Ładna grafika, ładne zdjęcia, wszystko czytelne, a testy pożal się Boooosze.

Kibicowałem tej stronce i dalej kibicuję - może się otrząsną, nie będą robili młodych wedkarzy w jajo, tylko będą robili porządne obiektywne testy sprzętu... Zobaczymy.

KubaSandera. I tak przez kilka linijek bredni,nie mających nic wspólnego z tematem a bardziej z chęcią zabłyśnięcia i popisania się przed kolegami z portalu,niejakiego Zorro powstała następna bezsensowna awantura o nic w wirtualnym światku wędkarskim.

A pomyślałeś, że może właśnie te kilka linijek bredni [...] niejakiego Zorro są jedyną sensowną rzeczą w tamtym teście.

Mam wrażenie, że Wy (ci co tam i tu te kilka liniej bredniami nazywają) nie zrozumieliście o co autorowi chodzi.

Jakby autor coś sensownego napisał to każdy by zrozumiał a tak ja i inni widzimy tam tylko bezsensowny bełkot.Tacy jak wyżej wymieniony Pan powinni uświadomić sobie że każdy czyta to co mu się podoba a nie to co on myśli że powinno ich interesować,

Czytam jerkbait od dawna,zanim jeszcze fishing-test powstał i tu zaglądam jak chce się czegoś dowiedzieć o budowie kołowrotków itp.

Natomiast tam zaglądam jak mnie interesuje zakup sprzętu bo mam już dwie wędki i jeden kołowrotek opisany na tej stronie i moim zdaniem to co o nich napisali testerzy FT jest bardzo blisko prawdy.

Więc Panowie niech każdy czyta to co mu się podoba i co uważa za miarodajne przy zakupie broni na ryby.Wtedy takich niepotrzebnych sprzeczek nie będzie