makamba Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Może kołowrotek dopiero co wyszedł z wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 .Jak dostanę to opiszę jak to praktycznie wygląda, jak kręci, spróbuję porównać do stelki, certate,slammera.Będzie test praktyczny a nie marketingowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A czy wy nie możecie iść sami na ryby i przetestować?? A potem wystawić na allegro od złotówki z np. takim tekstem:Sprzęt do d...y. Chodziłem po wiślanych główkach przez miesiąc. Po tym czasie zaczął chrobotać. Aktualnie wlałem do bebechów motodoktora, żeby tylko jeleń się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Jozi popadasz w zbieractwo? Niedługo będziesz miał więcej młynków, niż panowie przeprowadzili testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Tomek coś wypłynie z moich zbiorów-prawdopodobnie super aero4000GTM .Więc będzie równowaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodman Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Jozi. Genialny pomysł,porównywać prace kołowrotka za 3 tysiące do takiego za 400zł.Jakbyśmy mieli polityków podobnych do Ciebie to pewnie w rok nie było by śladu po dziurze budżetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A czemu nie można porównać syrenki do porche .A to dobry pomysł może w politykie uderzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodman Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Naprawdę wybitny z Ciebie filozof.Pewnie Twój test będzie bardzo obiektywny i tak samo zaskakujący.Tak inteligentnym myslicielom jak Ty to nikt nawet nie godzien się kłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dla Ciebie porównam jeszcze z T-34 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodman Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ok.Mam dla Ciebie jeszcze jedna propozycję.Porównaj jakiś kij górnopółkowy z pracowni z najtańszym spiningiem jaxona,kto wie może i ten test nas zaskoczy i okaże się że jaxon będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Genialny pomysł,porównywać prace kołowrotka za 3 tysiące do takiego za 400zł.Czyżby obawa o źle ulokowaną kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Przykro mi bo nie posiadam kija marki Jaxon . Ale jak podeślesz jakiś ze swojej kolekcji chętnie to uczynię dla Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodman Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No to musisz kupić.Taki wybitny tester powinien poświęcić marne 150zł aby udowodnić że drogie musi być lepsze.Ja posiadam kije innej marki więc niestety nie mam czego użyczyć , lecz boleje strasznie nad tym że nie będę miał choć malutkiego udziału w Twoim wielkim dziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Może idź zrób siusiu to nastrój Ci się poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodman Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Nastrój mam dzisiaj dobry tylko głupie popisy mnie trochę irytują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No to ułóż sobie pasjansa jak Cię irytują, idź na spacer, zrób kilka głębszych oddechów.Domniemywam jednak, że coś Ci brakuje-może przesilenie wiosenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodman Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Wiesz od stycznia do pierwszego maja zawsze mam trochę więcej czasu na czytanie bredni w internecie być może to mnie trochę już zmęczyło ale już niedługo ten maj będzie to odpocznę od wypocin samozwańczych ekspertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Czytając wątek na FT o regulaminie, widze ze kompleksiki mają się dobrze. Podobnie jak jerkowe sierotki co wyszly stąd na bucie.Cudownie, ze ktos stworzył taki portal, moga odreagować złe emocje, ileż na psychoanalityku zaoszczędzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Heheh dobre Kuba Trochę jednak szkoda, że nie uchronili się przed zakusami na jakieś tam układy i układziki. Ładna grafika, ładne zdjęcia, wszystko czytelne, a testy pożal się Boooosze.Kibicowałem tej stronce i dalej kibicuję - może się otrząsną, nie będą robili młodych wedkarzy w jajo, tylko będą robili porządne obiektywne testy sprzętu... Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodman Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 KubaSandera. I tak przez kilka linijek bredni,nie mających nic wspólnego z tematem a bardziej z chęcią zabłyśnięcia i popisania się przed kolegami z portalu,niejakiego Zorro powstała następna bezsensowna awantura o nic w wirtualnym światku wędkarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Nie wiem kto moderuje ten dział ale moim zdaniem warto odciążyć serwer Takiego beznadziejnego i nic nie wnoszącego do kultury wędkarskiej tematu jeszcze tu nie widziałem. Nie płakałbym po nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 KubaSandera. I tak przez kilka linijek bredni,nie mających nic wspólnego z tematem a bardziej z chęcią zabłyśnięcia i popisania się przed kolegami z portalu,niejakiego Zorro powstała następna bezsensowna awantura o nic w wirtualnym światku wędkarskim.A pomyślałeś, że może właśnie te kilka linijek bredni [...] niejakiego Zorro są jedyną sensowną rzeczą w tamtym teście.Mam wrażenie, że Wy (ci co tam i tu te kilka liniej bredniami nazywają) nie zrozumieliście o co autorowi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A czemu nie można porównać syrenki do porche .A to dobry pomysł może w politykie uderzę . pewnie, że można porównać syrenki do porche, nawet symbioza jest możliwa, jakby kto nie wierzył to proszę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodman Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Jakby autor coś sensownego napisał to każdy by zrozumiał a tak ja i inni widzimy tam tylko bezsensowny bełkot.Tacy jak wyżej wymieniony Pan powinni uświadomić sobie że każdy czyta to co mu się podoba a nie to co on myśli że powinno ich interesować,Czytam jerkbait od dawna,zanim jeszcze fishing-test powstał i tu zaglądam jak chce się czegoś dowiedzieć o budowie kołowrotków itp.Natomiast tam zaglądam jak mnie interesuje zakup sprzętu bo mam już dwie wędki i jeden kołowrotek opisany na tej stronie i moim zdaniem to co o nich napisali testerzy FT jest bardzo blisko prawdy.Więc Panowie niech każdy czyta to co mu się podoba i co uważa za miarodajne przy zakupie broni na ryby.Wtedy takich niepotrzebnych sprzeczek nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Mysle, ze wystarczy juz w tym temacie. Zapraszam do powrotu do tematow stricte wedkarskich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi