Chciałbym się dowiedzieć jak dorobić regulator napięcia do silnika Suzuki 6dt dwusuw bo oryginalnie nie jest zainstalowany.Zaglądałem na amerykańskie strony z częściami do suzuki ale to za drogi gips z przesyłką ponad 100$ .Od silnika wychodzą dwa kabelki i z tego co się dowiedziałem może służyć do oświetlenia itp.ale nie do ładowania .U nas można kupić regulator do motoroweru kosztuje grosze ale nie wiem czy się nada i jak go ewentualnie zainstalować proszę o pomoc
Pytanie
sebson
Witam Wszytkich
Chciałbym się dowiedzieć jak dorobić regulator napięcia do silnika Suzuki 6dt dwusuw bo oryginalnie nie jest zainstalowany.Zaglądałem na amerykańskie strony z częściami do suzuki ale to za drogi gips z przesyłką ponad 100$
.Od silnika wychodzą dwa kabelki i z tego co się dowiedziałem może służyć do oświetlenia itp.ale nie do ładowania .U nas można kupić regulator do motoroweru kosztuje grosze ale nie wiem czy się nada i jak go ewentualnie zainstalować proszę o pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi