Guzu Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam, Studiujac dzis prase wedkarska z Hiszpanii, trafilismy z Luksajem na ciekawe znalezisko. Miesiecznik Feder Pesca. Numer listopad 2006. Czy zdjecie nie wyglada znajomo ? co ciekawe, material podpisany jest tekst i zdjecia: Jose; Manuel Hern?ndez. Oczywiscie glownie pytanie kieruje do Roberta. Wszystko OK? Pozdrawiam Guzu p.s. ciekawostka jest kilka stron dalej artykul o szczupakach, rybe trzyma lowca w czapce...EVENTUR FISHING. Europa coraz mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 ...Czy zdjecie nie wyglada znajomo ? co ciekawe, material podpisany jest tekst i zdjecia: Jose; Manuel Hern?ndez... - wow. Ciekawe co na to Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Nie wertuję zbyt często forum stąd ta spóźniona odpowiedz. Nie znam dokładnie sprawy ale musze się dowiedzieć. Wygląda to nieciekawie. Do pliku HD miało dojście tylko 2 osoby więc jest szansa na dojście kto nadużyło moje zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Sprostowanie. Plik HD mają jeszcze 2 gazety które go nabyły. Obstawiam, że to „przedsiębiorczy” Rumuni odsprzedali go bezprawnie. Dziś wyślę list do hiszpańskiej gazety. No i mamy kolejną aferę międzynarodową <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Z tego wszystkiego zapomniałem. Guzu, dziękuje za informacje. Gdyby nie Ty, pewnie nigdy by to nie wyszło. To być może czubek góry lodowej. Jeszcze pewna niemiecka gazeta posiada też moje zdjęcia w HD. Robi się ciekawie. PS. Tylko ja posiadam oryginał z EXIF-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Robert, Szkoda ze tak to wyszlo Myslalem, ze po prostu ten fajny motyw stal sie popularny w Europie...a tu takie buty. Pozdrawiam i powodzenia w walce ze zlodziejami. <_< Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Popularny i owszem ale dlaczego niezgodnie z prawem . Pilnuj Robercie, bo ktoś powinien za to beknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Jak by na to nie patrzeć to Jose Manuel Hern?ndez nie jest autorem zdjęcia. Jest on współpracownikiem gazety i przywłaszczył sobie moje prawa. Podejrzewam, że wziął za to kasę. Mam nadzieję, że w Hiszpan z równą gorliwością jak w Polsce, ściga się kradzież dóbr intelektualnych. Na razie wystąpiłem z roszczeniami do gazety i wydawcy, GroupV. Na biednego nie trafiło, mają kilkanaście tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Muszą beknąć za takie manewry <_< Jak to Twoje foty to nie mieli prawa ,no i jak to kasiasta firma to niech daje na zarybienie bolkiem (w rekompensacie)za odwalanie takich akcji z cudzymi zdjęciami.hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Sprawa się wyjaśniła. Dziennikarz miał prawo wykorzystać to zdjęcie ale w konkretnym celu. Nie będę opisywał złożonego ciągu zależności z wielu powodów. Praktycznie nie spełnił on żadnego warunku a na dodatek przypisał sobie autorstwo. Ponieważ poszły maile do redakcji i wydawcy, pewnie będzie miał nieprzyjemności. Mam nadzieję, że sam rozumie, co źle zrobił. Liczę na sprostowanie gazety w kwesti autorstwa zdjęcia, ponieważ może to podważać moją wiarygodność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ale ten świat malutki jest ... Co dowodzi temu , że takie praktyki mają krótkie nogi i bardzo dobrze! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 @Robert, ...Na razie wystąpiłem z roszczeniami do gazety i wydawcy... - trzymam kciuki za powodzenie w rostrzygnięciu tej sprawy na twoją korzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Sebek, nie będzie easy money A to jest legal. Grafika strony też moja W środku mój artykuł, co widać w zapowiedzi. Tylko patrzeć jak Wądraczkowa do mnie uderzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Cześć, Pochopit bolena - rany julek PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 W wolnym tłumaczeniu to, Pasztetówka z bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 @Robert, ciekawy tytuł Pochopit bolena Zdjęcie na okładce jest extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ten boleń ozdabia również jeden z nowych sklepów internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luksaj Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 I zostalo zamieszczone wyjasnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Chciałem zdementować pogłoski o tym, że dostałem od redakcji Toledo (srebrne, nie bite, mało śmigane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 A tak wyglada zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Robert, fajne. A możesz zdradzić jak zrobiłeś przekrój lodu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Super. Robert to też twoja robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tak, zdjęcie stare dzieje, 1998 r. Fotka była publikowana 3 razy i raczej się na tym nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Remku, bryła lodu to pozostałoś po kłusolach którzy cieli otwory piłą łańcuchową. Postawiłem 2 tafle jedna na drugiej aby było jak nawyżej, wywierciłem otwór , ale nie do końca i zalałem wodą. Przekrój został solidnie wypłukany aby była jak najbardziej przeźroczysty. Ponieważ były bardzo duże kontrasty, walnąłem z lewej strony lampą. Przy okazji lód się mocno prześwietlił. No i tak ogólnie się wszystko ładnie zgrało. Szkoda, że nie miałem wówczas szerokiego konta . Okoń była ładny a wyszedł taki sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 gratuluje pomyslu:) naprawde fajny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
Witam,
Studiujac dzis prase wedkarska z Hiszpanii, trafilismy z Luksajem na ciekawe znalezisko.
Miesiecznik Feder Pesca. Numer listopad 2006.
Czy zdjecie nie wyglada znajomo ? co ciekawe, material podpisany jest tekst i zdjecia: Jose; Manuel Hern?ndez.
Oczywiscie glownie pytanie kieruje do Roberta. Wszystko OK?
Pozdrawiam
Guzu
p.s. ciekawostka jest kilka stron dalej artykul o szczupakach, rybe trzyma lowca w czapce...EVENTUR FISHING. Europa coraz mniejsza
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi