versicolor Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Witam wszystkich! Przymierzałem się do tego od dłuższego czasu, aż tej zimy....się udało:)kije zrobiony z myślą o kleniach z raf ale chrzest przeszedł gdzie indziej. blaas SLF9010-2, Fuji SIC slim po całości, uchwyt SKSS 16 z insertem od ark70 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Pojęcia o budowaniu nie mam, ale jak na moje oko kij starannie wykonany Jedynie co mogę doradzić to zmień tytuł wątku na np. "rodbuilding łatwiejszy od rzucania fajek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jak na pierwszy kij - nie ustrzegłem się błędów. Kolejne będą dokładniej wykonane nie ogarniam edycji, literowke w opisie tez zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Mocny start Fotki pierwsza klasa, jakies mini studio sobie zrobiles do focenia tego kijka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Noooo "kurła" ????, Daniel !!!!Nie wiedziałem, że z Ciebie taki artysta. ????Tylko jedno mi przy tym kiju nie pasuje ????. To na S.... ????.Będziemy śledzili postępy. ???? Edytowane 2 Marca 2019 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Tofik ale chodzi o stelle czy sustaina? Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Nie jestem wielbicielem mieszanych korkow,ale wyszlo super i foty fajne. Edytowane 2 Marca 2019 przez Darek64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Fajna przemyślana kompozycja. Wszystko zamyka się w spójną całość. Bardzo dobre fotki.Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Jestem pod bardzo dużym wrażeniem. I do tego, tak blisko aby coś zamówić dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Przyznam się bez bicia, że fotki nie są mojego autorstwa. Generalnie w projekcie brało udział kilka osób z forum w mniejszym lub większym stopniu służąc radami. Nie będę wymieniał z nazwiska ale wszystkim bardzo dziękuję jest też pomysł na kolejny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Daniel, czyżby Czocho maczał palce w fociach...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Tak myślałem...Znam te tło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Fotki jak fotki...widziałem lepsze .... nawet z tej sesji ale wykonanie kijka pierwsza klasa i przypomnę , że to jest pierwszy projekt kolegi Daniela brawo i czekam na rozwój wydarzeń...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 FA Vegter Boron SS9020-2, Fuji SIC slim po całości, SKSS 17, insert z czeczoty grabu kijek kolejny, a szlugi dalej jaram... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Nice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 To jest starszy model bez nano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 4 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Tak, jest to pierwsza seria krakowskich boronów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Kolejny członek "krakowskiej mafii" czeka na nowy gajerek;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Bez szlugów od miesiąca, a "ograniczenie wychodzenia z domu" sprzyja poganianiu projektów mały support macie poniżej. Wędka jest już kompletnie gotowa, dosycha ostatnią dobę. Jutro sesja, pojutrze chrzest bojowy i za jakiś czas fotki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 F.A. SLF9610-2N Torzite Gun SmokeSKSS 16 + insert bukowy od Artura (tym razem satynowy) Kaktus2 + korkogumasiwe omotki fuji zestawienie z moim pierwszym kijkiem sprzed roku (SLF9010-2 "bez N") 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 szóstka za wędki , siódemka za fotki.skala 1-6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Brawo okazuje się ze obaj mamy dobre oko. Piękny kij, choć generalnie za tygrysem nie przepadam. Ps. Przy następnym projekcie dostaniesz w prezencie monetę nieco bardziej nobliwą niż te zainstalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
versicolor Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dzięki fotki oczywiście nie są mojego autorstwa tak jak poprzedniego borona i zniknięte już fotki pierwszej Fki. Za tym stoi nasz forumowy kolega - Kamil. Artur, kolejny projekt ma być budżetowej sandsczówki z "resztek szpeju rb, ale korcisz tą monetą żeby drewienko w SKSSa wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi