Wojciech_B Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 WitajciePoszukuje namiar?łw na osobę rozprowadzającą Delalande na Polskę. Mo?źe wiecie kto para sie takim zajęciem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Nie wiem kto jest gł?łwnym. Znam właściciela sklepu w necie http://szczupaczek.istore.pl/Gość w porządku.Ma sporo tych przynet w magazynie.Mo?źe jak się z nim skontaktujesz to powie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam! nie wiem czy oni sa przedstawicielem na Polskę ale mają spory arsenał tych gum... http://allegro.pl/delalande-mega-paka-na-okonia-100-szt-twis tery-i2175509843.html je?źeli potrzebujesz gum na własny u?źytek to zgłoś sie do nich lub pod adres podany w poprzednim poście....dystrybutor na Polskę nie będzie chciał z Toba wog?łle rozmawiac...jestes osoba prywatną i nie masz szans na jakies kolosalne rabaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Dzięki za pomoc ! Napisze maila i mo?źe dostane to czego nigdzie nie mo?źna kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Mam kontakt z osobą, kt?łra rozprowadza Delalande. Co nie znaczy, ?źe cały katalog jest w Polsce dostępny.Tak samo jak z katalogiem Normarku Shimano - a?ź szkoda papieru na połowę nieaktualnego katalogu... Ale pr?łbuj, mo?źe się uda. Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Odkopię temat - czy jest ktoś w stanie podrzucić kontakt lub chociaż nazwę firmy, która zajmuje się rozprowadzaniem Delalande w Polsce? Potrzebuję trochę towaru na sklep.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ja nie wiem czy istnieje jakiś dystrybutor przynajmniej ja nie znalazłem zawsze mnie to zastanawiało skąd biorą się przynęty w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Siema.Wiesz w ostateczności zostaje : http://delalande-peche.fr/contact/?lang=eni skrobnięcie mejla po angielsku. Jeśli u nas nie znajdziesz to może dadzą namiar na kogoś z Niemiec lub od południowych sąsiadów. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallucek Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 JA kupuje delalande od przedstawiciela Daniela z firmy Elmech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 jakiś namiar na tego Daniela ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 a czego szpiegu szukasz ? może w szczecińskich sklepach zalega gdzieś na półkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) Ja zaopatruję się w gumki Delalande i nie tylko w sklepie "pirania-sklep.pl"Może oni są z nimi dogadani. Edytowane 24 Lipca 2013 przez 000kamyk000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallucek Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 zadzwon do firmy http://www.elmech-fishing.com/contact.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi