Skalaar Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Prawie jak za tamą na Jeziorsku.. "Rednecki" są wszędzie.. A tęczaki wesoło powiewały na agrafkach.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 u nas na rozpoczęciach sezonu trociowego niewiele lepiej... bywały sezony i miejsca gdzie wędkarza od wędkarza dzieliło 3 metry... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Tak jak na Drwęcy to swego czasu jedynie na Słupi, w centrum Słupska było. Choć na Redze, na otwarcie sezonu też jak na pochodzie pierwszomajowym bywało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 "Savoire vivre" po amerykańsku I juz jest pomysł na kolejną wyprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 No nie wiem czy znaleźliby się chętni na takie "atrakcje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Tylko zauważcie kulturę łowiących. Różne metody. Zero problemów między wędkującymi. Nikt nikogo nie szarpie. Da się? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Tylko zauważcie kulturę łowiących. Różne metody. Zero problemów między wędkującymi. Nikt nikogo nie szarpie. Da się? Police jest na miejscu i pilnie obserwuje Edytowane 11 Marca 2019 przez jacus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 A już tak sobie miło gawędzimy o naszych brakach, to zdumiewa mnie nimfowa monokultura tak powszechna w muchowej braci. Coś takiego jakby konsumpcja wspaniałych smaków odbywał się wyłącznie przy pomocy łyżki..no może czasem łyżeczki.. Kiedyś - ale nie tak dawno, coś podobnego widywałem u kandydatek na synowe. Piękne, cycate, z nogami ponad migdały, świetnie odziane i wyeksponowane, elokwentne.. Ginęły z kretesem przy stole. Później żona uprościła menu, maksymalnie, jak się tylko dało.. Nawet buzującym hormonom, doskonała oprawa i jakie takie umiejętności zdecydowanie przydają klasy.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Czytając powyższe przypomniało mi się jak w młodości wraz z kolegą skomentowaliśmy krzywe nogi dziewczyny jego znacznie starszego brata.W odpowiedzi usłyszeliśmyNogi nie mają znaczenia idą na bok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Witam.Aaa ... wiedziałem że od łokci i elit, poprzez kajakarzy, wcześniej czy póżniej temat przejdzie na nimfę i żyłę.Standard, nudy i męczybułstwo ... Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Bez kompleksów, Forest - dobre i tanie jest mega.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Witam.Aaa ... wiedziałem że od łokci i elit, poprzez kajakarzy, wcześniej czy póżniej temat przejdzie na nimfę i żyłę.Standard, nudy i męczybułstwo ... Pozdrawiam.Ja czekam na wzmianke o betonie w PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 I mięsiarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Duzynski Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Panie Slwaek Oppelen Bronikowski, wytropilem moje imie w twoim poscie, ze moj tzw free style juje ciebie w oczy... Czy moglbys zalaczyc jakis montaz twoich klasyczynch.... rzutow albo jakis inny link do rzutow klasycznych, ktore nie kluja cie w oczy????? Moze sie czegos nowego/starego naucze i nie bede pieprzyl bzdur w moich nagraniach,na youtube. Mike 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Duzynski Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Sprostowanie....kluje nie juje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Oferujesz albo handlujesz usługami - i zawsze jest ryzyko, że towar nie pójdzie. A ja mam prawo ocenić.. oraz nie kupić, Michał/Mike.. Free style jest do oporu, ale z rozbiegu byłoby naprawdę nie od parady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Duzynski Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ok, zgoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) To był “styl”... Z muchą im prościej tym przyjemniej. Mokra + skoczek jak na ilustracjach “Wędkarstwo” Wyganowskiego i można przenieść się do czasów minionych. Tak zaczynałem i tak chyba będę kończył. Jeśli tylko jest okazja sięgam po March Brown na starych kutych Mustadach, zarzut w poprzek nurtu i oczekiwanie na pociągnięcie. Wspominam dawną Skawę, Sołę, pierwsze pstrągi, grube klenie. Brzegi rzek były czyste, nikt nie wiedział co to PET. Klejonka Kubackiego z czeskim winylem + metalowe pudełko po cygaretkach pełne much. To był “styl”... kto by się przejmował rzucaniem, samo leciało. Całość dopełniała kamizelka z wojskowego brezentu szyta na miarę. Jedyne co pozostało to wspomnienia i książka Taty, mam ją zawsze obok siebie... Edytowane 27 Marca 2019 przez Andrzej Stanek 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Ciekawe wedzisko na trzecim zdjeciu, takiego jeszcze na zywo nigy nie widzialem.Takze posiadam jeszcze duza kolekcje starych much na mustadach z kojekci Bavaria Fly. Nie uzywam bo naprawde szkoda. Edytowane 27 Marca 2019 przez jacus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ciekawe wedzisko na trzecim zdjeciu, takiego jeszcze na zywo nigy nie widzialem. Bardzo interesujące i ..... wyjątkowo "niestylowe" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) wyjątkowo "niestylowe" .Zgadzam sie, wyjatkowo amerykanskie ale...ciekawe jest. Edytowane 27 Marca 2019 przez jacus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 i patrząc na rysunek, to raczej do łowienia pod lodem, a te "muszki" to zapewne jakies pierzaste przywieszki albo jigi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Po dekadach oddalenia od świata - pauperyzacja trzyma mocno.. Przynależność do świata flyfishingu nikogo nie nobilituje.. bo cóż w nim jest takiego wspaniałego, ani nie wyróżnia - a jeśli wyróżnia to na minus, nie podkreśla doskonałości wiekami wykształconych zasad ani formy - raczej skręca w przyziemność. Niby jest.. ale go nie widać - bo czym tu niby się szczycić..Nic takiego, dla każdego - no nie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) i patrząc na rysunek, to raczej do łowienia pod lodem (…)Raczej nie, opis mówi, że to wędzisko "do połowu pstrągów na bardzo lekką błystkę lub muszkę". PsPo powiększeniu obrazów można przeczytać opisy, więc nie ma co snuć domysłów. Edytowane 27 Marca 2019 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Opis przeczytałem, jak również widzę co przedstawia rysunek.Autor nie mógł się pomylić?? Tym bardziej że takie zintegrowane Combo do dzisiaj funkcjonują pod różnymi postaciami. Sam posiadam pewnie z 30-letnie lub starsze st croix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi