eljotnes Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 witam można coś o tych wędkachOKUMA BLACK ROCK 2.18 CW. 1-10GRDAM EFFZETT MICROFLEX 210 CM 2-10 GRwiem że niektórzy narzekają na długość dolnika w Microflexiektóry będzie szybszy, łowienie z łodzi blaszki nr 2 i gumki 8 cm na głównach 3-5 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Black Rocka kupiłem bratu na pierwszy kij, nowego pod logo już Dragona.Łowić się da, jednak dla mnie za bardzo kluchowaty, akcja medium.DAM'a nie miałem w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 jerkbait.pl-dam-effzett-microflex jerkbait.pl/topic/11063-okuma-black-rock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Dam zdecydowanie fajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Microflex jest zdecydowanie szybszy od Black Rocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Miałem Okumę, ryby z niej nie spadały, rzucała wszystkim - nawet 0,5g jigami. Akcja opisana jako Slow ale wg mnie to Moderate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi