mteszl Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam,znacie mo?źe seryjny kij o charakterystyce hot shot`a coś ala np talon 90mxf2 w cenie do 350zł. Zale?źy mi na czułym szczycie, mocnym dole, no i ?źeby nie była to wklejka.Z g?łry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Max Empire Spin 3,00 m, 10-30 g.Całkiem przyzwoita rzecz za te pieniądze.Więcej nie opowiem, bo miałem go dawno, zostało tylko og?łlne wra?źenie: czuła szczyt?łwka, hardy dolnik, jednolita konstrukcja; dobry wyb?łr na sandacze z rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 W ofercie Kongera zandery są w r?ł?źnych długościach.Miałem 2,55m do 28g polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mteszl Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ale zandery Kongera to pewnie wklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Tak to wklejki a Tobie pewnie nie o to chodzi.Jeszcze spiny team dragony mogłyby być dość szybkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 A myslales orobinsonie diplomat top spin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mteszl Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 A mo?źesz napisać coś o jego charakterystyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Dragon Guide Select- bardzo szybki, czuły, mo?źna go nieco przecią?źyć(np. taki Executor do 28g miota i efektywnie podbija 30g+3cale lateksu)...Tylko czy do końca zachowuje się jak Hot Shot...? Tu pewnie mo?źna dywagować, aczkolwiek dolnik kijaszek ma mocny...Z wąsatym przyłowem te?ź da sobie radę PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Posiadam diplomata od pazdziernika i mialem szanse pocholowac na niego 3 sumy i szczupaka z czego najwiekszy sum mial 130cm ok 14kg a kijek nawet nie jeknal.Bardzo szybki kij, mocny dolnik.Jezeli chcesz to moge wstawic zdj jego ugiecia i pracy pod obciozeniem.Ja akurat posiadam Diplomata 2,95 15-45g.Dodam ze te sumy byly przylowem w polowaniu na sandacze.Miale kontakt z takim 70takiem ale poszedl wolno, takie prawa-wypiol sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mteszl Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Je?źeli to nie byłby kłopot to byłbym wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Mo?źe być jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mteszl Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Napisz jeszcze jak mo?źesz jak z czułością tego kija, i na ile szczyt?łwka sygnalizuje kontakt z dnem. Zastanawiam się na czy jest to spin o charakterystyce kija od szczotki, czy element szczytowy poddaje się pod pracą przynęty zwłaszcza z dolnego przedziału cw.Jasne, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Według mnie ten kij jest dość czuły.Na szczyt?łwce gdy nie ma jakiegoś większego wiatru widać dość dobrą sygnalizację opadu.Przy przynętach typu wobler kij poddaję się bardziej w elemencie szczytowym ni?ź w dolniku.ja rzucałem nim gł?łwkami ok 8g plus guma i nawet całkiem nieźle było je czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mteszl Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 I jak uda Ci się wrzucić te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Z op?łźnieniem ale są fotki ugięcia Robinsona Diplomata Top Spin 2.95 15-45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi