jabadaon Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Byłem w sobotę i niedzielę po 30 min na spiningowym... wyzerowanePowyżej mostu na muchowy kilku wędkarzy bez szału, a oczko na oczku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Własnie ale chociaz znaki ze ryba jest a narazie spina ma w ogonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Witam.Nie wiem jak na spina, ale w zeszły weekend na streamera biła śmiało ... Cały dzień, bite 10 godzin, obserwowałem jak dosłownie dywan się miejscami robił z jętek i ani jednego oczka nie widziałem.Przeraził mnie tłok w Jaroszowicach przy moście ... nie było gdzie zaparkować, a na wodzie ludu jak w hipermarkecie przed świetami ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Wyskoczyłem dzisiaj na 4h. Dwie rybki z czego jedna na załączonym obrazku ????Ryby moim zdaniem bardzo trudne do zlowienia na spining, ponieważ roi się jetka. Ale jak widać warto próbować ???? Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez wojto-ryba 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (...)Cały dzień, bite 10 godzin, obserwowałem jak dosłownie dywan się miejscami robił z jętek i ani jednego oczka nie widziałem.(...)W takich chwilach, gdy na powierzchni robi się dywan, w toni jest dryft takiej ilości martwych i wyrajających się owadów, że ryba nie musi podnosić się z dna. Jest to okres obfitości po zimowym poście i kto żyw obżera się do nieprzytomności. Wbrew pozorom taka rójka to bardzo trudny okres dla wędkarza o trzeba mieć sporo szczęścia lub popisać się niezłym kunsztem, by coś połowić. Tym większe gratulacje dla tych, którzy nawet w tym czasie skutecznie połowili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Info odcinka "no kill":Skawa 27 kwiecieńtemp. wody 5°C,przepływ wody 10,2 m3/s,przejrzystość 8/10,temperatura powietrza 16°C,warunki bdb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Info.Skawa 1 majtemp. wody 5°C,przep. wody 8,3 m3/s,przejrz. 6/10,temp. pow. 14°C,warunki dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 2,05 od godz 11 do 16 osiem ryb w podbieraku, do tego conajmniej drugie tyle brań, ciężko było dopasować przynętę ale jak się już dopasowało to dało się coś złowić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Witam. Był ktoś może na skawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Jak tam na Skawie? Pytam bo jutro chyba wybiorę się na odcinek muchowy. Jak ktoś ma jakieś dobre info - będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Podbijam temat, niekoniecznie no kill, ale Skawa ogólnie, ktoś coś łowi? Coś tam jeszcze innego pływa poza pstrągami wpuszczanymi na tony i zjadanymi w ciągu jednego sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi