smasher Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam, od 3 Lat jezdzimy z kumplem 1 marca na otwarcie sezonu trociowego na jeziorze Walchensee w Bawari. W tym roku tez bylismy tam,ale zlapali my tylko takie do 45cm kturych tu nie bede wstawial. Niestety duze trocie odprowadzaly tylko przynete pod sam brzek.wstawie pare fotek z tego pieknego jeziorka. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 I Koledzy w Akcji! . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 No piękna woda, krajobraz powala .Ryby no cóż często tak bywa że nie biorą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Napisz jeśli możesz coś więcej na temat samego łowienia.. woda bajeczna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Piękny klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Klimat mistrzowski. Napisz coś więcej... jak się łowi? jakie przynęty? jak wybieracie miejsce? Ile kosztuje licencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Lowimy na wahadlowki ktore szybko prowadzimy, wszysktie jake zlowilismy padly na Jaxon Miron 28g srebno-czerwony. Miejsca wybieramy caly poludniowy brzeg, gdzie woda jest troche plytsza, troc sie tam trzyma w marcu i kwietniu, od maja ryba idze glebiej i tylko na trolling z Lodki (Jezioro jest 192m glebokie).Licencje na jeden dzien kosztuje 8€ w sklepie pamietnikowym nad jeziorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dzisaj byłem znowu na tym Jeziorze udało mi sie złapac Królowe Alpejskich Jezior "Troć Jeziorowa". Zabrała na szwecką Wahadłówke bo z wszystkich Jaxonów Folia Holograficzna odpadła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Piękne klimaty, mieszkałem w Regensburgu, mam sentyment do tych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Poprostu bajka taki klimat .Trotka też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 w Regensburgu nie ma takich górskich wód, jade 200km na połódnie żeby troche pospinningować bo u mnie na Dunaju wolno dopiero od maja. Jak to jest w polsce łowi też ktoś z was trocie jeziorowe bo też ta ryba u was jest np solina, czorstyn chetnie by sie z wami podzieliłem z doswiadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi