Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam ! Jak w tytule możemy wspólnymi siłami zorganizować rodzimy skład na ciekawą imprezę. Poniżej link z info http://fishingcamps.se/epc_2012.php PozdrawiamOutsider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 jak nie liczy się ,,jakość składu a nakład finansowy nie bebeszy portfela to ja bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Co do jakości każdy Team może wygrać. W 2010 największego szczupaka zawodów złapał facet który łowi ryby sporadycznie a udział w imprezie traktuje jako fun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wieże że liczy się szczęście, ciekawi mnie jednak jak to wygląda z drugiej strony kurtyny - jak duży nakład własny, ile trzeba mieć w kieszeni na taką bajkę jak zawody w Szwecji? Podejrzewam że wpisowe ani wyżywienie oraz zakwaterowanie wraz z dotarciem na miejsce darmowe nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Wiadomo że pewne koszty trzeba ponieś w ubiegłym roku nagroda za 1 miejsce 10000 Euro. Szczegółowe informacje otrzymam w tym tygodniu. W 2009 roku płaciłem 500 Euro/ osoba za udział w zawodach z domkiem. Podejrzewam że w 1000 Euro spokojnie się zmieścisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tak więc jak podejrzewałem impreza nie dla mnie ale najważniejsze że osiągalna dla innych, więc będzie miało co kusić i dręczyć po nocach <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 1000 Euro !? Tanizna ! Czy ktoś słyszał ile wynosi opłata dla zawodnika na , pożal się Boże mistrzostwa świata w łowieniu pstrągów na spinning organizowane na Bobrze ? Ja słyszałem o kwocie 1200 euro. Światowe łowisko to i opłata również. Co jest fajne to to, że pomimo takich opłat startowych szukają chętnych jeleni na wolontariuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 1200 Euro i co w cenie ? Jeżeli sama możliwość rywalizacji to o wiele za dużo tutaj koszt około 1000 Euro razem z przelotem zakwaterowaniem, wyżywieniem i łodzią i napojami regenerującymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Nie znam szczegółów. Choć jeżeli chodzi o atrakcje to mają zarybiać pstrągiem takim po 25cm. Pewnie obniżą wymiar na zawody. Można będzie postraszyć kormorany. Samemu lub z sokolnikiem. No i w ogóle wypas ! Jedyne co będzie łączyć te imprezy to chyba tylko napoje regenerujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Mówisz ze Jelenia Góra szuka jeleni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Hmm...A na co to wszystko wygląda ? Coś mi się wydaje, że te mistrzostwa to będzie totalny blamaż. I mówię to bez złośliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi