pstruh Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam Koledzy, mam pytanie odnośnie kołowrotka TEAM DAIWA ADVANTAGE TDA2500. Czy ktoś go u?źywa? Mogę go kupić za jakieś 300zł, n?łwka. Gł?łwnie miałby być na pstrągi. Proszę o opinie na temat kołowrotka, czy warto za tą cenę czy lepiej kupić coś innego(nowszego) w tej cenie? Nie mogę go znaleźć w ?źadnym katalogu Daiwy. Nie wiem nawet, w kt?łrym roku wyszedł ten kołowrotek. O taki kołowrotek mi chodzi: .Źr?łdło zdjęcia: http://pancingmall.blogspot.com/2010/05/daiwa-team-daiwa-adv antage-series_29.html PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel75 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 300zł wart tej ceny . Miałem ten kołowrotek kupiony był w Kanadzie i na tamten rynek był robiony w Tajlandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstruh Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Dzięki za odpowiedź. A jak z pracą tego kołowrotka? A kiedy Kol. miał ten kołowrotek, z jakich on jest lat. Pytam o takie rzeczy bo nigdzie nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel75 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 dostałem go od kumpla z Kanady jakieś 6 lat temu .Pracuje cicho bez ?źadnych stuk?łw rolka nie szumi ,szpule metalowe,jedyne co się mo?źna przyczepić jak go rozbierałem ło?źyska otwarte ,ale za tą cenę take muszą być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ło?źyska zawsze mo?źna zmienić to nie problem.To kręciołek w stylu Daiwy Laguny,trochę lepszy.Warto za tą kasę nabyć, trochę pokręci, byle nie za cię?źkie przynęty miał . Koleś laguną 2500 kręci ju?ź 4 lata i daje radę.I praktycznie wygląda jak Laguna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Moj tata ma taki tylko 4000 fajny mlynek lekka praca z trwaloscia nie wiem jak jest ale wydaje sie solidny za ta kase mysle ze warto.Tata lata z nim od roku na trocie i mlynek nawet nie pisnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstruh Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Dziękuję wszystkim za odpowiedź ale jeszcze się zastanowię, jakoś nie jestem do końca przekonany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Nie wiem czego sie oczekuje od kolowrotka za 300 PLN. A czego np od kolowrotka za 400 czy 500.Czy rosna wymagania ? Ja mysle dokladnie na odwrot. Kupuje dobre (sprawdzone) modele i staram sie za nie zaplacic dobra cene.Ta TD to sprawdzony model. Cena 300 PLN jest cena bardzo dobra.Swego czasu (lata 2005 - 06) byl to popularny model. Nie slyszalem by mial na koncie jakies spektakularne wpadki. Ale zawsze alternatywa jest 11 lozyskowy Dragon z 5 letnia gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstruh Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Jestem podobnego zdania ale najprawdopodobniej będę miał mo?źliwość kupienia Daiwy Emblem Z 2500 iT i myślę, ?źe będzie to jeszcze lepszy wyb?łr, w szczeg?łlności, ?źe kołowrotek praktycznie nie był u?źywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Zrozumialem ze ta TD jest nowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstruh Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Tak TD to n?łwka, ale myślę, ?źe Emblem Z 2500iT będzie lepszym wyborem chocia?ź kołowrotek o wiele starszy(z tego co wiem to 1996). Chyba, ?źe nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Tak TD to n?łwka, ale myślę, ?źe Emblem Z 2500iT będzie lepszym wyborem chocia?ź kołowrotek o wiele starszy(z tego co wiem to 1996). Chyba, ?źe nie...? Wybierz ten ktory sie bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi