womaly23 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Panowie mam pytanie, bo wiedzy jak narazie zero ale planuje zbudować zestaw do połowu suma na wiśle na przyszły rok - jaki polecacie kwok, wędka + kołowrotek do verticala? Trolling nie wchodzi w gre... Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 https://m.joemonster.org/filmy/99297 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Pierwszy celowy wypad na wąsy i 187cm szczęściaEditNie wiem dlaczego pierwsza fotka leży na boku, w oryginale tak nie było. Czy można by ją poprawić? Można Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez woblery z Bielska 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Znajoma woda ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Moja ulubiona ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Ciekawe, bardzo ciekawe. Czy miałeś ...hmmm chyba w zeszłym roku kolano w stabilizatorze ...?Raczej kojarzę większość osób które łowią coś więcej niż szczupaczki i okonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Jeśli to o mnie chodzi, to raczej pomyliłeś mnie z kimś innym????Ale jestem w sezonie na tej wodzie średnio co drugi, trzeci dzień????Choć czasem chrupie mi coś w kolanie, ale na szczęście bez dolegliwości bólowych????A jesteś pewny, że to woda o której myślisz????? Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Pierwszy wypad powiadasz...I już jesteś ''Sumiarz '' pełną gębą! Gratulacje, już tak niewiele zabrakło do 2 ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Każda ryba cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Pomiędzy boleniami. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruntownik93 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Szacunek ile miał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Pierwszy w ty roku 130 cm bardzo mnie ucieszył ;-) P.S nie wiem dlaczego wstawia przekręcone zdjęcie ... Wyprostowałem Edytowane 6 Września 2019 przez woblery z Bielska 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Wczorajszy przylow ...miałbyc sandacz a pstryknął sum 149cm..fotka niezbyt ładna ale po prostu byłem sam chciałem szybko rybkę wypuścić....sprzętowo kuj lamiglasa Infinity do 25gr 20lb kołowrotek daiwa exist 4000 i plecionka varivas .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) Wczorajszy przylow ...miałbyc sandacz a pstryknął sum 149cm..fotka niezbyt ładna ale po prostu byłem sam chciałem szybko rybkę wypuścić....sprzętowo kuj lamiglasa Infinity do 25gr 20lb kołowrotek daiwa exist 4000 i plecionka varivas .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Października 2019 przez bartsiedlce 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Wrzesień to najlepszy wislany miesiąc, ale że będzie tak grubo to nawet nie podejrzewałem. Domyślałem się, że grzebiąc w kilkumetrowej rynnie uklejopodobnym woblerem, mogę liczyć na każdy gatunek, i tak też się stało. Piękna pietnasto minutowa walka na boleniowo/sandaczowym sprzęcie. Emocji co nie miara. Ryba wzięła za kamieniami w samym nurcie, wyciągnięcie jej stamtąd były najtrudniejsze, później już poszło. Sum pobrał szczęśliwego woblera od mojej Moni, w prezencie na dzień chłopaka, nie mogło byc inaczej, musiał walnąć Mega dzień jeden z najlepszych w tym roku Ach ta moja wisełka. Zestaw to Savage Salt do 42 gram, Okuma Ceymar z pletka Adrenaline 0,20, jak widać spisał się na medal 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) IMG_0652.JPG Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkOkolice Cedyni? Edytowane 30 Września 2019 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Słowacy temat rekordowych sumów zamknęli. 325 cm i 217 kg. Co niektórzy od kilku dni w żałobie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 To stary temat chyba z 2016 r...ryba zlowiona w dunaju...miała pewnie 280cm 130 kg Max...można znaleźć fotkę w necie ;-) niedługo wybory nie lykajcie wszystkiego jak młode pelikany 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Zdaje się tu można obejrzeć http://splawikigrunt.pl/forum/index.php?topic=5718.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Takie historie z dupy to temat powszedni w wedkarstwie. Az dziw , ze nadal ludzie to lykaja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Jak se nie umiecie wygooglować to proszę https://www.inrybar.cz/wp-content/gallery/rekord_sumec/svetovy_rekord_sumec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) Zapytałem znajomego Słowaka o tą rybę i jeśli go dobrze zrozumiałem to sum nie miał 325 tylko 280 coś tam.Jak się okazało jest jakieś zgłoszenie suma 325 ale póki co są spory o jego długość i wagę. Zdjęcia podobno są kiepskiej jakości co utrudnia weryfikację. Rybę złowili wędkarze, po słowacku rybacy. Edytowane 4 Października 2019 przez Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Robert ten sum z Twojego linku może i ma 280, ale zauważ też jak sprytnie zrobiona fotka Ten Janusz na fotce może mieć 160 cm wzrostu do tego nie leży na równi z rybą i nie jest wyprostowany...Z tej perspektywy ryba wygląda na wielką , ale nie zdziwiłbym się gdyby miał max 250-260 cm...czyli normalny wielki klamot...normalny nawet jak na Polskie warunki....ale Janusz może mieć tez 190 cm wzrostu i wtedy można mówić o rybie pod 300cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Zdjęcie z info dostałem nad wodą i dopiero teraz siadłem to zweryfikować. Ryba 325 jest zgłoszona ale to nie ta ze zdjęcia. Faceci od weryfikacji rekordów są sceptyczni czy tyle miała. Póki co zdjęcia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Aby była chociaż jedna rybka na tej stronie 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi