Skocz do zawartości

Sumy 2019

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

To jeszcze coś wrzucę od siebie z końca września, bo dla mnie to ładny sumek( nie taki potwór jak wasze ale cieszy też) :D ;)

post-49044-0-43113500-1570828319_thumb.jpgpost-49044-0-45313700-1570828336_thumb.jpg takie zdjęcia , gdy byłem zmęczony i na stromej opasce.

Wymusił na mnie ciężki lekkoatletyczny trening z przeszkodami po opasce, ale udało się...

Krakusek 7cm, plećka 20ib, Beastmaster do 40g.

Pierwszy raz takie atrakcyjne branie suma stosunkowo blisko powierzchni, kiedy od razu po braniu prawie cały się pokazał i machnął ogonem, wiedziałem więc , ze na bystrej rynnie nie będzie łatwo.

Edytowane przez jerzy6
  • Like 11

• 2 miesiące temu...

W tym roku tylko dwa wąsy zagościły na końcu mojego zestawu . Obydwa oczywiście podczas sandaczowych poszukiwań.  Dały początkowo mnóstwo nadziei , aby po pierwszych kopnięciach po plecionce dać sygnał , że to jednak nie rekordowe zandery . Ale fajnie było podczas holu . Nawet mały sum to jednak duża ryba  :) .

1578140605dsc06060.jpg

1578140651dsc06146.jpg

• Like 17

W tym roku tylko dwa wąsy zagościły na końcu mojego zestawu . Obydwa oczywiście podczas sandaczowych poszukiwań.  Dały początkowo mnóstwo nadziei , aby po pierwszych kopnięciach po plecionce dać sygnał , że to jednak nie rekordowe zandery . Ale fajnie było podczas holu . Nawet mały sum to jednak duża ryba  :) .

Bartek, Jesteś niereformowalny ;)  i tak Trzymaj. :good:

Gratuluję wszystkich OKAZÓW.

• Like 1