jerzy6 Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) To jeszcze coś wrzucę od siebie z końca września, bo dla mnie to ładny sumek( nie taki potwór jak wasze ale cieszy też) takie zdjęcia , gdy byłem zmęczony i na stromej opasce.Wymusił na mnie ciężki lekkoatletyczny trening z przeszkodami po opasce, ale udało się...Krakusek 7cm, plećka 20ib, Beastmaster do 40g.Pierwszy raz takie atrakcyjne branie suma stosunkowo blisko powierzchni, kiedy od razu po braniu prawie cały się pokazał i machnął ogonem, wiedziałem więc , ze na bystrej rynnie nie będzie łatwo. Edytowane 11 Października 2019 przez jerzy6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Odrzański sumioszka już dość odpasiony i bardzo waleczny.. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Odrzański sumioszka już dość odpasiony i bardzo waleczny.. Możesz coś napisać w temacie połowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Kwestia dobrego napływu, i podania odpowiedniego woblera, branie porządne no i hol siłowy, podebranie i do brzegu na kilka fotek.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Szczęśliwego Nowego Roku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 W tym roku tylko dwa wąsy zagościły na końcu mojego zestawu . Obydwa oczywiście podczas sandaczowych poszukiwań. Dały początkowo mnóstwo nadziei , aby po pierwszych kopnięciach po plecionce dać sygnał , że to jednak nie rekordowe zandery . Ale fajnie było podczas holu . Nawet mały sum to jednak duża ryba . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 W tym roku tylko dwa wąsy zagościły na końcu mojego zestawu . Obydwa oczywiście podczas sandaczowych poszukiwań. Dały początkowo mnóstwo nadziei , aby po pierwszych kopnięciach po plecionce dać sygnał , że to jednak nie rekordowe zandery . Ale fajnie było podczas holu . Nawet mały sum to jednak duża ryba . Bartek, Jesteś niereformowalny i tak Trzymaj. Gratuluję wszystkich OKAZÓW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi