Tarłoś Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Witam, poszukuję płytkiej szpuli do ABU Revo MGX II. Ktoś, coś ???? Czy takowe są gdzieś dostępne? Czy jest możliwość przerobienia rzeczonego multika na magnetyka? Pozdrawiam,Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Witam,widocznie jeszcze niema albo nie będzie w ogóle:(To w takim razie proszę podpowiedzcie czy jest jakiś sposób na spłycenie szpuli ( oprócz oczywiście nawinięcia podkładu). Dodam, że nie chciałbym specjalnie tej szpuli obciążać.Pozdrawiam,Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 WitamTeż ostatnio poszukuję szpulki do Abu Revo x, ale w PL raczej słabo, pisałem już chyba do 20 różnych sklepów itp, same negatywne odpowiedzi.Radzę poszukać na Aliexpress, ja do swojego znalazłem, koszt ok 100 PLN, wys gratispowodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Tak nna moje oko każdy dystans spłycający będzie cieższy od plecionki jakiej użyjesz do zrobienia podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Do zwykłego MGX-a ( tzn I generacji są szpule ) ja szukam do II generacji i niestety niema.Mam nadzieję że coś się w końcu pojawi na Ali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Napewno można chińską płytką szpulę momo studio wsadzić tylko trzeba też zmienić moduł hamulcowy. https://youtu.be/366g8QyhsQ8. A tutaj pogladowy link jak to działa w ultralajcie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Podepnę się pod temat. Jak ktoś by widział gdzie można kupić płytką szpule do Abu Garcia Mgxtreme2 to poproszę o info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi