Krzysztof Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam !!! Po wielu bardzo nieudanych zakupach kombinezonów w?dkarskich chcialbym skompletowac sobie nowy strój ,i zeby zaoszcz?dzic sobie rozczarowan tak jak z kombinezonami Grafa prosilbym Kolegów o opinie na temat spodni Ogrodniczki Max-4 Thermo Armour .Jezeli którys z kolegów posiada wyzej wymienion? spodnie prosilbym o wyrazenie swojej opini o przydatnosci a w szczególnosci o ich wodoszczelnosi .Za opinie z góry dzi?kuj? !!!Pozdrawiam !!!Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ja tez kombinuje ale niekoniecznie kombinezon. Niestety doszedlem do podobnego wniosku, jak w przypadku wszystkich innych akcesoriow. Cabelas albo Basspro.Wybierz cos, co ma napis gore tex i kosztuje nie mniej niz 150$ za dol i drugie tyle za gore.Pod spod polar o grubosci zaleznej od aury. Z ociepleniem tez sie cos pewnie znajdzie ale bardziej uniwersalna bedzie warstwa zewn. gore tex i warstwa wewn. oddzielnie.Bedzie to mozna uzywac jak zimno i jak mniej zimno, np. jako ubranie p-deszczowe.Jest to rozwiazanie drogawe, ale jak dotad nigdy jeszcze mnie nie zawiodlo. Ile razy zaopatrywalem sie w ten sposob, problemy znikaly...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 @Gumo, ...Jest to rozwiazanie drogawe, ale jak dotad nigdy jeszcze mnie nie zawiodlo... - bo niestety tak musi być. Aby mieć gwarancję nieprzemakalności i ciepła to trzeba zainwestować.Ja tej zimy inwestuję we wszystko co jest z Wind Stopperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi