Skocz do zawartości

Zakup Drona

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi za mną zakup drona.

Kilka ujęć znad wody w średniej jakości 720P plus długi czas pracy na baterii. Trzymanie wysokości by się przydało również.

Jakieś propozycje do 500 zł od użytkowników ?

Są podobne temat ale sprzed dwóch lat a rynek pewnie mocno się zmienił.

Przedwczoraj kupiłem chrześniakowi mojej żony coś takiego (na początek zabawy): http://sklepavatar.pl/pl/syma-x8hw-fpv

Kupiłem to zdalnie, więc dopiero w weekend (kiedy młody prezent dostanie) zobaczę, jak to działa, aczkolwiek chyba niezły wybór w tej cenie.

Proponuje zaoszczedzic toszke pieniazkow i wtedy nabyc cos naprawde fajnego. Ja rowniez myslalem, ze na poczatek kupie sobie cos z niskej polki a pozniej wskocze na wyzsza. Obawialem sie najbardziej uszkodzenia drona. W koncu jednak namowilem sie na zakup DJI Mavic Air i byla to naprawde bardzo dobra decyzja. Kilka lotow probnych i wszystko gra. Nie jest to ciezekie do ogarniecia, a wrecz odwrotnie, dosyc latwe. Super zabawka, przepiekne widoki z lotu ptaka. Jeden z najlepszych zakupow jakie kiedykolwiek zrobilem.  

• Like 1

Dokładnie najpierw musisz skalibrowac poziom zero . Instrukcja się przyda . Bez tego nie ruszy. Aha i jeśli masz psa to uważaj mój jak złapał to już się nie dało latać , zmieniłem nowe śmigła i nic to nie dało. A bawiłem się w domu bo jak trochę wiatru było to ciężko tym latać . Jeśli masz w zestawie takie ochraniacze na śmigła to zakładaj nie lataj bez.

Edytowane przez Robert.B

Dokładnie najpierw musisz skalibrowac poziom zero . Instrukcja się przyda . Bez tego nie ruszy. Aha i jeśli masz psa to uważaj mój jak złapał to już się nie dało latać , zmieniłem nowe śmigła i nic to nie dało. A bawiłem się w domu bo jak trochę wiatru było to ciężko tym latać . Jeśli masz w zestawie takie ochraniacze na śmigła to zakładaj nie lataj bez.

Działam z instrukcją i na razie ni cholery, silniki nie działają.

Psa nie ma a z lataniem bez osłon sobie pewnie poradzę bo trochę latałem bardziej zabawkowym dronem. O ile zacznie latać  :angry:  :angry:

• Like 1

GEEKBUYING. Dostawa z EU tak więc bez ukrytych opłat.

Kilka dni i masz - bierz z dodatkową baterią bo i tak trzeba dokupić albo i dwie plus ładowarka. Strasznie długo się ładuje.

Na razie nie lata ale fotki i filmy niezłe - dla mnie wystarczy. Podgląd na telefonnie też na plus.

Poza tym automatyczny powrót przy słabej baterii i tryby "follow me" i inne.

Jak już uruchomię to wrzucę kilka zdjęć i film. 

Wreszcie sobie filmik na środku jeziora z lotu ptaka zrobię  :D  :D  :D  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 1

• 3 tygodnie później...