godski Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Chodzi za mną zakup drona.Kilka ujęć znad wody w średniej jakości 720P plus długi czas pracy na baterii. Trzymanie wysokości by się przydało również.Jakieś propozycje do 500 zł od użytkowników ? Są podobne temat ale sprzed dwóch lat a rynek pewnie mocno się zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 .. temat pokrewny nieco - może ktoś zna jakieś najnowsze "patenty" służące do unieszkodliwiania dronów ?? (fotka z drona) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 .. temat pokrewny nieco - może ktoś zna jakieś najnowsze "patenty" służące do unieszkodliwiania dronów ?? (fotka z drona) IMG_6035.jpgWiatróweczka z dobra optyką albo coś na kaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 https://www.youtube.com/watch?v=j0G5Dkpb75g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 ..mam Hatsana ale to bydle ma takiego kopa ze ciężko znaleźć optykę którą to wytrzyma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) ja na razie uczę się na dji spark-fajna zabawka na początek, ale półka cenowa nie ta. Edytowane 20 Marca 2019 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Przedwczoraj kupiłem chrześniakowi mojej żony coś takiego (na początek zabawy): http://sklepavatar.pl/pl/syma-x8hw-fpvKupiłem to zdalnie, więc dopiero w weekend (kiedy młody prezent dostanie) zobaczę, jak to działa, aczkolwiek chyba niezły wybór w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Proponuje zaoszczedzic toszke pieniazkow i wtedy nabyc cos naprawde fajnego. Ja rowniez myslalem, ze na poczatek kupie sobie cos z niskej polki a pozniej wskocze na wyzsza. Obawialem sie najbardziej uszkodzenia drona. W koncu jednak namowilem sie na zakup DJI Mavic Air i byla to naprawde bardzo dobra decyzja. Kilka lotow probnych i wszystko gra. Nie jest to ciezekie do ogarniecia, a wrecz odwrotnie, dosyc latwe. Super zabawka, przepiekne widoki z lotu ptaka. Jeden z najlepszych zakupow jakie kiedykolwiek zrobilem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Jednak pójdę inna droga. Dronik za 5 setek typu MJX BUGS B5W Duży zasięg itp. Wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Andrzeju, jak kupisz i przetestujesz napisz kilka słów. Też myślę o droniku. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Wow. Fajnie to wygląda jak za 5 stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Mjx dobry wybór. Jest gps, jak stracisz orientację to wracasz jednym przyciskiem na miejsce startu. Silniki bezszczotkowe, sporo mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Andrzeju, jak kupisz i przetestujesz napisz kilka słów. Też myślę o droniku. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaKupiony. Za 3-4 dni będzie . Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Proponuję od razu zapoznać się ze strefami gdzie można latać a gdzie nie aby uniknąć problemów. Sam jak wcześniej latałem używałem DroneRadar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Przyszedł dronik ale za cholerę nie mogę uruchomić przepustnicy/silników. Za nic się nie chcą kręcić.Ma ktoś podobnego drona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Przyszedł dronik ale za cholerę nie mogę uruchomić przepustnicy/silników. Za nic się nie chcą kręcić.Ma ktoś podobnego drona?Może musisz go skalibrować przed startem? W instrukcji powinno być, jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Przyszedł dronik ale za cholerę nie mogę uruchomić przepustnicy/silników. Za nic się nie chcą kręcić.Ma ktoś podobnego drona?Zatankowałeś? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ja kupiłem taniego drona z aliexpres i żeby ruszył potrzebna była kalibracja- odpowiednia sekwencja ustawień dźwigni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Dokładnie najpierw musisz skalibrowac poziom zero . Instrukcja się przyda . Bez tego nie ruszy. Aha i jeśli masz psa to uważaj mój jak złapał to już się nie dało latać , zmieniłem nowe śmigła i nic to nie dało. A bawiłem się w domu bo jak trochę wiatru było to ciężko tym latać . Jeśli masz w zestawie takie ochraniacze na śmigła to zakładaj nie lataj bez. Edytowane 26 Marca 2019 przez Robert.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Dokładnie najpierw musisz skalibrowac poziom zero . Instrukcja się przyda . Bez tego nie ruszy. Aha i jeśli masz psa to uważaj mój jak złapał to już się nie dało latać , zmieniłem nowe śmigła i nic to nie dało. A bawiłem się w domu bo jak trochę wiatru było to ciężko tym latać . Jeśli masz w zestawie takie ochraniacze na śmigła to zakładaj nie lataj bez.Działam z instrukcją i na razie ni cholery, silniki nie działają.Psa nie ma a z lataniem bez osłon sobie pewnie poradzę bo trochę latałem bardziej zabawkowym dronem. O ile zacznie latać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Andrzej możesz podesłać namiary gdzie kupiłeś tego dronika...Z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 GEEKBUYING. Dostawa z EU tak więc bez ukrytych opłat.Kilka dni i masz - bierz z dodatkową baterią bo i tak trzeba dokupić albo i dwie plus ładowarka. Strasznie długo się ładuje.Na razie nie lata ale fotki i filmy niezłe - dla mnie wystarczy. Podgląd na telefonnie też na plus.Poza tym automatyczny powrót przy słabej baterii i tryby "follow me" i inne.Jak już uruchomię to wrzucę kilka zdjęć i film. Wreszcie sobie filmik na środku jeziora z lotu ptaka zrobię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Andrzeju wystartował ? Podziel się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wystartował. Raz tylko miałem okazje polatać.Jest nieźle. Warunki oświetleniowe słabe, pochmurno i ściemnia się.Niestety, zdjęcia maja mała rozdzielczość 1280x720 i 24 bity. Może gdzieś to zmienię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi