thug Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 A jakość filmów zadowalająca ? Wiadomo, że ogromne znaczenie ma oświetlenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Filmy lepiej. Na razie nie mam nic godnego do wrzucenia. Za 5 setek nie spodziewajmy się cudów. Ma GPS i stoi w miejscu oraz ląduje obok na zawołanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Sprawdź czy fikołki w powietrzu robi mój miał taką funkcję osobny przycisk był od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Sprawdź czy fikołki w powietrzu robi mój miał taką funkcję osobny przycisk był od tego.Nie ma ale to dla mnie niepotrzebne. Mój poprzedni za 2 setki miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Dzisiaj były lepsze warunki oświetleniowe i spory wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Filmy lepiej. Na razie nie mam nic godnego do wrzucenia. Za 5 setek nie spodziewajmy się cudów. Ma GPS i stoi w miejscu oraz ląduje obok na zawołanie.A jest taka możliwość aby Cię śledził jak płyniesz pontonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) A jest taka możliwość aby Cię śledził jak płyniesz pontonem. Tak - opcja Follow Me jest.Lata tez wokół Ciebie jak również po zaprogramowanej trasie. Ląduje sam gdy bateria jest bliska zeru. Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Chyba sam się skuszę na tego bugsa b5w, ale nie widzę go nigdzie w dobrej cenie.Rozważam jeszcze tello, dużo mniejszy, słabszy i tańszy... Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 pytanie, czy jednak nie lepiej dołożyć kilka stówek do używanego dji sparka. po premierze mavica mini sparki smigają w dobrej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Cenna rada, każda biorę pod uwagę. I takiego mavica pewnie łatwiej było by odsprzedać gdyby zabawa nie wciągnęła... Ale tu chyba trzeba więcej...niż dołożyć kilka stówek Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Stycznia 2020 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) jeśli dobrze patrzę na szybko to bugs a za 700-800 (?). sparki na grupach dji na fb można za ok 1200 wyrwać w wariancie fly more combo (czyli z pilotem, ładowarką i ekstra baterią). Edit: dopiero zauważyłem, że ja o sparku, a Ty o mavic mini ???? Edytowane 31 Stycznia 2020 przez croock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Mój błąd, źle zinterpretowałem twój poprzedni post już się wpraszam na dronowe grupy FB i poobserwuje bez ciśnienia Dzięki Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Stycznia 2020 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Polecam wprosić się na "DJI Polska - polscy użytkownicy". Jest też "DJI Spark - polscy użytkownicy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Za twoją radą kolego croock stałem się zadowolonym posiadaczem sparka combo z drugiej ręki. Wiele nie polatałem bo jak wolne to wiatr i deszcz, a jak ładna pogoda to do późna pracuję A teraz wiadomo co się dzieje... Edytowane 21 Marca 2020 przez thug 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 super! zmieniłeś już tryb CE na FCC? sparkiem można całkiem fajne zdjęcia robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Jasne, fcc już ogarnięte. Ale tak na prawdę wylatałem 4 baterie bo nie było jak i kiedy. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi