michal7709 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Witam planuje rozbudować produkcję stelaży do woblera różne kształty długości i grubości drutu .Plan zakład a produkcję 5000szt dziennie jeśli było by chętni zapraszam do kontaktu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Ambitny plan. Sukcesów życzę ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Temat pasuje bardziej do wątków technicznych, dlatego został przeniesiony. Tak jak Sławek napisał, plan ambitny, lecz wykonalny. Również kibicuję, by się ziścił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 W jaki sposób wyginasz Cnc czy ręcznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Tutaj ręczne gięcie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Kiepskie zdjęcie stąd pytanie ale już widzę na zdjęciu nr 2 że brak powtarzalności w oczkach . Szkoda już myślałem że będę miał kłopot z głowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Kiepskie zdjęcie stąd pytanie ale już widzę na zdjęciu nr 2 że brak powtarzalności w oczkach . Szkoda już myślałem że będę miał kłopot z głowy Przy takim układzie oczek - bez kołków stabilizujących w formie to się nie obejdzie.Przy takiej "harmonijce" ręcznie wyginanie zawsze wniesie jakieś niedokładności. Natomiast sam kształt oczek(przegięcie - w tą, czy drugą stronę) - zasadniczo nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Na punkcie estetyki w przynętach , które robię musi być wszystko jak ta lala czasami przeginam pod tym względem więc i stelaż musi grać równy i dokładny Romku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 P.S bez urazy do kolegi tego wątku rzecz jasna i przepraszam za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Jak widzicie koledzy na razie ręczna robota ,zdjęcia poglądowe ,wyroby gotowe są pierwszej jakości ,a w niedalekiej przyszłości chcę wejść w cnc 3d .Jak ruszy dam znać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Znaczy - sondowanie rynku robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Pytałeś o chętnych ale do wyginania czy zakupu ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Zapytałeś w prost czy są chętni, to i ja zapytam o ewentualne ceny. Jaka będzie cena stelażu np 1000szt z jednego kształtu drut 0.8 wobler 5cm, klasyk dwie kotwice. Brałbym powiedzmy 10tys szt jednorazowo w powiedzmy 7-8 kształtach woblery 2-5cm druty 0.6-0.8mm 308lsi Fajnie jakbyś przygotował ofertę mniej więcej jak to widzisz cenowo. Tak w ciemno to wielu będzie chętnych a ja sobie cenę z kosmosu to nawet cnc nie odbijesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Jak ogarnę temat cnc dam znać i dam ofertę .Większość cnc zaczyna pobierać drut 1.0 a Ty chcesz 0.8 a ja potrzebuję 0.5 .0.6 i takie tam .Najszybciej bedzie jak sam ogarnę taką gientarkę tylko z oprogramowaniem u mnie cienko .Trzeba by wgrywać i zapisywać w pamięci co za stery ta maszynka ma kręcić ,co by maszyny ręcznie nie ustawiać ,tylko gr drutu zmieniać i takie tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Fajnie jakbyś przygotował ofertę mniej więcej jak to widzisz cenowo. Tak w ciemno to wielu będzie chętnych a ja sobie cenę z kosmosu to nawet cnc nie odbijesz.Ja też bym z przyjemnością taką ofertę przejrzał, może byłbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 WItam! ja też chetnie poznałbym oferte...tylko mnie intersują stelarze z drutu 1,2 i 1,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esio Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Ludzie skad ja sie wzialem...bo nie rozumiem tych ilosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Normalna produkcja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Też był bym chętny na co najmniej tysiąc lub 2 tysiące sztuk, drut również 0.6 i 0.8 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Okoń drut 1.0 już w produkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 jakie masz ceny proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi