oldziu Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Panowie mam pytanie. Czy ktoś z forumowiczów starał się o pozwolenie wodnoprawne na budowę prostego slipu nad zbiornikiem zaporowym lub dysponuje wiedzą jak to napisać?Pozdrawiam Olgierd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Napisz do Wód Polskich https://warszawa.rzgw.gov.pl/wiadomosci/aktualnosci/panstwowe-gospodarstwo-wodne-wody-polskieOpisz sprawę i miejsce gdzie chcesz budować .Ciekawy jestem co Tobie odpowiedzą . Trudna sprawa .Powodzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Oficjalne pismo jak to zgodnie z prawem napisać otrzymałem od lokalnego wydziału, tylko że to jest tak skomplikowane i trzeba tam uwzglednić tak absurdalne sprawy, że w pierwszej kolejności chciałbym się dowiedzieć czy ktoś przez to już przebrnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Lekko nie ma z budową, odpuściłem z kumplami i jeździmy trochę dalej ale na gotowy slip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) Oldziu, da się to zrobić, ale trzeba podejść do tematu sprytnie. Znajomy się długo starał w strefie obszaru Natura 2000. Od Ajnasza do Kajfasza. Aż zrobił. W sumie dość banalnym sposobem, ale o tym to już może na priv... Edytowane 22 Marca 2019 przez Fossegrim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 To że się da to oczywiste, w moim przypadku chcemy wystąpic z wnioskiem jako koło, także musi być to 100 procent legalnie. Chętnie się zapoznam ze sposobem na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Problemik mały z tym, że koło nie ma osobowości prawnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Okręg ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekk Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 z tego co wiem obecnie za wskazanie miejsca do slipowania na wodach Skarbu Państwa zgodnie zapisami w prawie wodnym należy uiścić 5000 złotych za lokalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi