Robert Dorado Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ponoć jest mała chryja z "naszymi rodakami" za łowienie na terenach rezerwatów i pełne bakisty. Było tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Polecam obejrzeć i dokładnie przyjrzeć się od 32.50 min https://m.youtube.com/watch?t=449s&v=LUqjLZryQEk Edytowane 28 Lutego 2019 przez JunakFlyFishing 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ponoć jest mała chryja z "naszymi rodakami" za łowienie na terenach rezerwatów i pełne bakisty. Było tak pięknie... Dokładnie ta sama plotka trafiła do mnie Szukałem po internecie ale więcej informacji nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 było trochę na Fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 To nic nowego, rok temu na profilu FB polskich wędkarzy pojawiła się taka dyskusja, bardzo szybko usunięta przez właściciela profilu: Christian Sill: And how many pikes did you Catch in National reservat? In areas where it is Not alowed to Go inside with engine Power! And where is your national reservat number which you need to make guiding in schaproder and kubitzer Bodden? We see you every day there, Guys!Kevin Kaiser: Von wo aus fährt der? Gibt's den schon länger Christian?Alex Wegner: Schaprode ... KevinKevin Kaiser: Neu?Alex Wegner: To co robicie jest niedozwolone! Sa to obszary Parku Narodowego !Maciej Kochelak: Polak potrafi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) 5000 zł za dzień pływania z Plecioną... to chyba mandaty już w cenie Edytowane 28 Lutego 2019 przez golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 5000 za łowienie szczupakow? Na ile osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Filet gratis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 5000 zł za dzień pływania z Plecioną... to chyba mandaty już w cenie To bzdura po prostu na liczne pytania o to za ile z nimi można popłynąć rzucili kwotą 5000 na dzień. Na chleb chyba im nie brakuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Towar kosztuje tyle ile klient zapłaci.Masz kasę, płacisz i wierzysz że wszystko jest ok a tu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 5000 za łowienie szczupakow? Na ile osób?https://youtu.be/a_w4a-U3-Jo?t=2195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Komedia. Jakby mi ktoś 10 lat temu powiedział, że do tego dojdziemy z naszym hobby, to bym nie uwierzył. Chyba tylko muszkarstwo się jeszcze broni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 To może było faktycznie na odczepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Mi się też wydaje że podali na odczepnego albo dla jaj, bo ciągle w komentarzach ktoś ich molestował o wspólne wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Może tak, może nie. Za 5000 wielu chętnych pewnie nie mają, a jak by się ktoś trafił to pewnie z chęcią zabiorą . Cena jak za łowienie GT na Andamanach, ale nie ma co porównywać. Kiedyś w Plecionie trochę pogadałem z Majkim, w porządku gość, znając jego poczucie humoru może być wkrętka. Jak go spotkam z ciekawości zapytam. Edytowane 28 Lutego 2019 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Myślę, że wkrętka. Poznałem Majkiego jakieś 9 lat temu na zlocie castmanii u Rafcia@Spigota. W porzo gość. A tak to się co roku na Targach widujemy. Przeważnie w przelocie: Sie ma Michał, sie ma Byku, co słychać itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 te 5k to przecież beka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 To nie chodzi o 5 czy 10 tyś tylko że robią gnój na wodzie w pogoni za wynikiem, żeby było się czym pochwalić ( i żeby było jasne nie pisze tu o Tim Pleciona) tylko ogólnie. Czekam na maj, przekonam się na własnej skórze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 z FBGratuluję wszystkim burakom z Polski którzy wyrobili piękna renomę dla wspaniałego polskiego wędkarstwa na Rugi. Gratulacje wszystkim wyczynowcą którzy tak dumnie prezentują się z okazami lowionym w parku narodowym w rejonach ochronnych. Chamstwo z jakim miałem do czynienia w ostatnich dniach na wyspie Rügen ze strony polskich Wędkarzy przekracza wszystko co ostatnio lub kiedykolwiek wcześniej wydziałem na wyspie. Gratuluję wyczynowcą stacjonującym w Barhöft sprawności w filetowaniu Szczupaków. Zniszczyliscie w prosty i skuteczny sposób image Polskiego wędkarstwa i Polaków . Jesteście jak jebane kormorany.. Bydło na wodzie. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 z FBGratuluję wszystkim burakom z Polski którzy wyrobili piękna renomę dla wspaniałego polskiego wędkarstwa na Rugi. Gratulacje wszystkim wyczynowcą którzy tak dumnie prezentują się z okazami lowionym w parku narodowym w rejonach ochronnych. Chamstwo z jakim miałem do czynienia w ostatnich dniach na wyspie Rügen ze strony polskich Wędkarzy przekracza wszystko co ostatnio lub kiedykolwiek wcześniej wydziałem na wyspie. Gratuluję wyczynowcą stacjonującym w Barhöft sprawności w filetowaniu Szczupaków. Zniszczyliscie w prosty i skuteczny sposób image Polskiego wędkarstwa i Polaków . Jesteście jak jebane kormorany.. Bydło na wodzie. To dotyczy Pleciony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Personalnie nie wiem kogo się to tyczy ale wież że nas PolakówPrzypuszczam że byłeś na Vieregge a tam jak powieje z zachodu to na pontonie polecisz co do brodzenia trzeba sprawdzić czy można i do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) z FBGratuluję wszystkim burakom z Polski którzy wyrobili piękna renomę dla wspaniałego polskiego wędkarstwa na Rugi. Gratulacje wszystkim wyczynowcą którzy tak dumnie prezentują się z okazami lowionym w parku narodowym w rejonach ochronnych. Chamstwo z jakim miałem do czynienia w ostatnich dniach na wyspie Rügen ze strony polskich Wędkarzy przekracza wszystko co ostatnio lub kiedykolwiek wcześniej wydziałem na wyspie. Gratuluję wyczynowcą stacjonującym w Barhöft sprawności w filetowaniu Szczupaków. Zniszczyliscie w prosty i skuteczny sposób image Polskiego wędkarstwa i Polaków . Jesteście jak jebane kormorany.. Bydło na wodzie.Dokładnie, można to samo powiedzieć o Niemcach w Szwecji i Norwegii ...Trzeba gonić i piętnować jednostki a nie uogólniać na całe nacje, to mnie wkurza najbardziej. Edytowane 1 Marca 2019 przez BOB 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ale sami wyrabiamy sobie taką opinię. Łowię w strefie przygranicznej na mocy porozumienia. Na jednym z jezior 2 miesiące zajęło Nam przekonać do siebie Niemców. Zobaczyli, że są też normalni Polacy co nie robią syfu, nie zabierają wszystkiego co ma łeb i ogon (nawet sumikom karłowatym nie którzy nie przepuszczą). Ale dało radę im pokazać trochę inne Nasze oblicze. Ale co z tego jak raz przyjechała "ekipa" 4 pseudo wędkarzy z Naszego kraju i przez 2h narobili takiego syfu, jak by obóz jakiś tam był przez miesiąc. Trochę sprzątania po nich miałem, by znów na Polaków Niemcy nie gadali... Ale Niemcy też potrafią być tacy sami, jak i Nasi pseudo wędkarze. Dlatego nie ma co uogólniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Pływam po Rugii od dwóch lat.Niestety to co dzieje się ostatnimi czasy to istna tragedia.Pływanie po obszarach zabronionych i rezerwatach to norma.Wrzucanie filmów z Rugii gdzie łowi się pod mostem w Stralsundzie gdzie jest zakaz łowienia... nawet nie wiem jak to komentować.Niestety sami zasłużyliśmy sobie na taką opinię.Oczywiście Niemcy i inne nacje też łamią przepisy, problem w tym, że nasi super wędkarze w większości przypadków robię to świadomie.I to jest największym problemem. W ten weekend wyciągałem łódź. Koło nas łódź wyciągali Szwedzi (samochód i przyczepa na szwedzkich blachach) W pewnym momencie podchodzi do nas jeden z nich i mówi: "ja nie jestem Polakiem" Myślę sobie, rodak ze Szwecji! byłem w błędzie, był to czysty Szwed, który był nauczony jednego zdania po Polsku. Ciekawe dlaczego?! Po dłuższej rozmowie powiedział nawet, że nigdzie nie spotkał tak chamskich kierowców jak w Polsce jak tego słuchałem myślałem, że zapadnę się pod ziemie. Nie zdziwię się jak doprowadzimy do tego, że obywatel Pl nie będzie mógł wykupić pozwolenia na Rugię.Zdjęcia ze stop klatek z rybami w reklamówkach czy ryb leżących pod nogami już mnie nie ruszają."Szkoda amunicji" jak to mawia mój przyjaciel z teamu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Niemców chyba nie powinno to dziwić, większych miesiarzy niż oni to chyba tylko na wschodzi od nas szukać. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi