jerry hzs Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Zaczyna krazyc wypowiedz brytyjskiego polityka w Parlamencie Europejskim . Niestety nie umiem tu wstawic linku . Prosze wszystkich aby to wysluchali i ...poznali najprostsza z Prawd...Ludzkie zycie i praca jest bardzo proste ...trzeba tylko przestrzegac elementarnych zasad uczciwosci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Jerry, po internecie krąży kilka wypowiedzi tego polityka, z każdą z tych które oglądałem nie sposób się nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Pewnie to masz na myśli. http://www.youtube.com/watch?v=Cw2iHSQP21g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dobre. Szkoda, że wszyscy mają to w du…e. Warto przypomnieć, że EBC właśnie dodrukowało 530 000 000 000 Euro, po to żeby pożyczyć je bankom, aby te mogły pożyczyć je zadłużonym krajom, po to aby te mogły się zadłużyć się jeszcze bardziej i przedłużyć agonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A to jest mój faworyt W skojarzonych filmikach, są takie z tłumaczem lub z napisami, jeśli ktoś potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 I to: Teoretycy ideologii komunizmu z Leninem na czele, pewnie kulają się ze śmiechu zza grobu, widząc jak ich postulaty wprowadzono w życie… i to dobrowolnie. Kto by pomyślał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Problem w globalnym (w skali kraju, czy Europy) dostrzeżeniu tego tkwi w fakcie, że ludzie, którzy nawet by to wszystko zrozumieli, musieliby się jeszcze do tego przyznać. Przed innymi i przed sobą. Tak, byłem głupi. Tak, byłem ślepy. Tak, dałem się omamić... kogo stać na taką postawę? Choćby wśród tych, którym prawda kiedyś przydzwoni między oczy i tego nie wyprą ze świadomości? Oczywiście pokornie dopuszczam do siebie taką możliwość, że wszystko idzie świetnie, jest tak jak być powinno, jesteśmy bezpieczni oraz mamy powszechny dobrobyt i tylko ja nie potrafię tego docenić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Zwykle przyznają się na emeryturze po opublikowaniu jednej książki i przed opublikowaniem drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi