Martin77 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Racja...byłem wczoraj i sprawdziłem...w ten upał nie dało się połowić. Skończyłem o 11ej z trzema pobiciami. A jak u kol. Kwasika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Niedziela od piątej do 12-tej. Zero efektów.Sobota od piątej do 12-tej - brat: duży leszcz za kapotę.I porządna linka kotwiczna z kotwicą spod mostu (schowaliśmy się przed deszczem). Pod mostem cóś mi przecięło gruby (30 lb) przypon fluorokarbonowy.Po południu od piątej do 21: zero! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja juz bym dawno zrezygnował z tej ,, studni ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 A propos kwoka: we wrześniu obserwowałem faceta łowiącego na żywca z kwokiem, to nieprawdopodobnie skuteczny sposób. Woził (nieregulaminowo) jednego sumka na agrafce przy łódce i przy mnie miał branie drugiego, który mu się odhaczył. A to nie byl czasem ktos z WMH? Oni tak wlasnie lowia, nauczyli sie na Ebro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Gdybym tylko czytał ostatnie posty w tym wątku, to też bym zrezygnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Jakbyśmy mieli inną alternatywę to pewnie łowilibyśmy gdzie indziej... Nie wiem po co dodajecie takie komentarze A wracając do tematu, trzeba poczekać na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Ja myślę że my po prostu nie umiemy łowić ryb. Tylko czemu inni też łowią rzadko, czy się nie chwalą? Szczególnie nie umiemy łowić tam gdzie ich nie ma. Ale ja nie muszę złowić. Muszę jechać/iść na ryby, a że mam łódkę ...Potem problem, wypuścić czy nie, jak nie, to trza oskrobać itepe itedeA tak, jak mówił kiedyś taki znajomy znad Wisły ( mówiliśmy o nim ten stary h.. Cz....... bo jak Cię dopadł to zgadał na śmierć, diabeł przegoniony!Ja jeszcze jakiś czas będę trwał w okolicach mostu co by się nie działo! Nie tylko jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardek Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Zegrze powoli robi sie workiem bez dna albo...wlasnie co.Nie mozemy zapomniec, ze kazdy z nas chce zlapac a tych nas na zz jest spore troche Moze ta zlota jesien cos dobrego urokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Jakbyśmy mieli inną alternatywę to pewnie łowilibyśmy gdzie indziej... A to ZZ jest jedyną wodą w promieniu 100 km?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Ludzie marudzicie, maj był jednym z lepszych od trzech lat jeśli chodzi o szczupale, czerwiec, tu faktycznie była kicha, teraz w lipcu na okonie też nie można narzekać, może nie łowi się jakichś gigantów ale za to spore ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Agrabi, nie jest, ale dla mnie na przykład jest najbliższą zaporówką z populacją sandacza gdzie mogę wypożyczyć jakąś krypę i w spokoju za nim popływać. Kwasik, czekam na wieści z ZZ. Do końca lipca jeszcze trochę, może trafi się jednak ten sumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Byłem wczoraj. Zero. Wytrzymałem do 21-ej, bo jak się zrobiło cicho (od wiatru, bo motorówki pływały licznie, głośno i gęsto), to nie wytrzymałem komarów i meszek, choć normalnie na rybach je wytrzymuję. Robię przerwę na tydzień - będę na urlopie Brajnickie) wtedy łowię na spławik z pomostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Mnie wykańcza ten upał... :/Połamania kija na jeziorze, zawsze to jakieś urozmaicenie. Ja wracam na ZZ we wrześniu, niedługo urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardek Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Faktycznie okonie wspolpracuja.Oby tak dalej : )) Nie bawem sie doczekasz albo juz zaznales mniejszej temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Niedziela do 11-tej. Krótki sandacz - 44 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Jak u Was z rybkami, odwiedzacie jeszcze ZZ w ta patelnie?Czy wszyscy czekaja az temp wroci w miare mozliwosci to spokojnego lapania : ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Podobno wczoraj na Zegrzu złowiono kilka sumów na troling - widział ktoś coś - słyszałem nawet o 60 kilowym, wypuszczonym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam i pozdrawiam z jeszcze z niewędkarskiego urlopu Ciekawe wieści tutaj widzę... Napiszcie jakieś szczegóły jak coś wiecie. Ja wybiorę się pewnie dopiero za jakieś 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 o sumach nie slyszlem tym bardziej 60kgale czworki i piatki sandaly i owszemwczoraj sandalek 73cm na trolla wyjety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardek Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Watek popadl w mala nie pamiec lecz nie wierze aby kogos nogi nie zaprowadzily okielznac czy sie cokolwiek ruszylo.Zdawac relacje, warto cos szukac czy jeszcze za wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Byłem w ubiegłą niedzielę i więcej nie będę pisał...po prostu tylko byłem i pooddychałem świeżym powietrzem Wczoraj wolałem jechać na grzyby. Ja poczeka jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Sobota od 10-tej do 18-tej, niedziela od 9 do 14-tej w okolicach mostu w Zegrzu - wynik zero. No nie całkiem - wyłowiłem szpulę ze 200 m żyłki, część - około 100 m była rozwinięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 http://www.rmf24.pl/goraca-linia/wasze-fakty/news-ogromny-wy ciek-ropy-do-narwi-w-ostrolece,nId,296799 Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi