Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Niedziela od piątej do 12-tej. Zero efektów.

Sobota od piątej do 12-tej - brat: duży leszcz za kapotę.

I porządna linka kotwiczna z kotwicą spod mostu (schowaliśmy się przed deszczem). :D

Pod mostem cóś mi przecięło gruby (30 lb) przypon fluorokarbonowy.

Po południu od piątej do 21: zero!

A propos kwoka: we wrześniu obserwowałem faceta łowiącego na żywca z kwokiem, to nieprawdopodobnie skuteczny sposób. Woził (nieregulaminowo) jednego sumka na agrafce przy łódce i przy mnie miał branie drugiego, który mu się odhaczył.

A to nie byl czasem ktos z WMH? Oni tak wlasnie lowia, nauczyli sie na Ebro.

Ja myślę że my po prostu nie umiemy łowić ryb.

:D

Tylko czemu inni też łowią rzadko, czy się nie chwalą?

Szczególnie nie umiemy łowić tam gdzie ich nie ma.

Ale ja nie muszę złowić. Muszę jechać/iść na ryby, a że mam łódkę ...

Potem problem, wypuścić czy nie, jak nie, to trza oskrobać itepe itede

A tak, jak mówił kiedyś taki znajomy znad Wisły ( mówiliśmy o nim ten stary h.. Cz....... bo jak Cię dopadł to zgadał na śmierć, diabeł przegoniony!

Ja jeszcze jakiś czas będę trwał w okolicach mostu co by się nie działo! Nie tylko jesienią.

Agrabi,

nie jest, ale dla mnie na przykład jest najbliższą zaporówką z populacją sandacza gdzie mogę wypożyczyć jakąś krypę i w spokoju za nim popływać.

Kwasik,

czekam na wieści z ZZ. Do końca lipca jeszcze trochę, może trafi się jednak ten sumek

Byłem wczoraj. Zero. Wytrzymałem do 21-ej, bo jak się zrobiło cicho (od wiatru, bo motorówki pływały licznie, głośno i gęsto), to nie wytrzymałem komarów i meszek, choć normalnie na rybach je wytrzymuję. Robię przerwę na tydzień - będę na urlopie Brajnickie) wtedy łowię na spławik z pomostu.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...