MaarianG Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Sobota: 2 niewymiarowe koło mostu- kilka pstryknięć. Brania były koło godz 8 rano. Łowiliśmy do 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 witam fanów ZZ Dzis od 6 do 17 w trzech i:-1 sumik taki ok 110 cm i 8-9 kylo-kilka bran sandałków i 2 niewymiary-no i oczywiście tzw. kapociarze czyli wędkarze łapiący na kogut lub ciężką gumę -- jeb jak szarpakiem do góry , wszystko za ogony.to jest lipa moim skromnym zdaniem.A tak po za tym to woda zbyt ciepła a drobnica tylko rano się kumuluje na 10 metrach.Trza czekać na minusy w nocy i niewielkie plusy w dzień. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dziś w nocy był przymrozek. W mieście na trawnikach miejscami szron, więc pewnie na obrzeżach było -1 może -2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Tak, kolega ZanderHunter chyba ma rację...ja widziałem dużo białej ryby na 8, 10, 12 metrach ale co z tego, drapieżnika jakoś niewiele. Zazdroszczę wolnego czasu w poniedziałek...Może w weekend zrobię kolejne podejście choć wszędzie znowu zawody :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam kolegów, Czy może któryś z Was był ostatnio na zz?Wybieram się w poniedziałek i dobrze by byłoaby jakąś informację posiadać. pozdrawiam.ZH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ja ten weekend przesiedzę w domu ale też czekam na wieści od Was... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ja jadę jutro, mam nadzieję że będzie lepiej niż w zeszłym tygodniu, chociaż pogoda podobna :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 witam,Byłem w 3 cały dzionek i nic.Jeden glucio (sandałek)30 cmi 2 h..jo brania.Białej ryby sporo mrozik też był i nic.I most i za i przed i daleko za i ,oj....bez wynikuNie mam już pojęcia co musi tam jeszcze zatrybic ażeby mętnooki zaczął chapać. a jak u kolegów czy może coś wydłubaliście? pozdra. ZH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EYEL_E_SS Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 znajomek w sobotę złapał trzy małe okonki. zero sandała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Wniosek jest jeden...co rok to gorzej... Wczoraj po poludniu zrobia się ideana pogoda - zachmurzo się, wiatr przestał wiać i nada byo zimno ale wtedy zapewne niewieu siedziao już na wodzie...Ja chcę się wybrać w ten weekend, ale po tym co piszecie straciem już nadzieję na jakiegolwiek efekty.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Przy moście:W sobotę kolega złowił przy moście szczupaka ze 2 kilo. Inny złowił metrowca (102 cm), zawiózł go żywego do przystani, gdzie przekonali go, żeby szczupaka wypuścił, co zrobił. Brawo!W niedzielę brat złowił szczupaka 68 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Brawo, ładny gest...chociaż jedna metrówka sie uratuje.A zatem tylko szczupaki... Co to się porobiło? :/ Ciekawe czy ktoś był w ciągu ostatnich 2 dni...pogoda była super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 @kwasik czy ta metrówka została przywieziona do przystani Rybaki? Jeśli tak to go widziałem- piękny spasionoy szczupal! Nie podchodziłem bo byłem pewien, że dostał już w łeb, a tu proszę niespodzianka. Pogratuluj koledze, że dał się przekonać do słusznej idei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Tak, na Rybaki (przystań koła nr 4 W-wa). Łowcy nie poznałem. Rzecz znam z opowiadania kolegi; tego co tak dziwnie pływa przodem do tyłu na wiosłach. Wypuszczenie to zasługa przystaniowego i wędkarzy którzy tam byli, w tym powyższego. Zrobili zdjęcia, może uda się je zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Panowie, jak myślicie - uspokoi się do rana ten cholerny wiatr? Zastanawiam się czy jest sens wypływać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardek Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Probowac zawsze mozna, a noz-widelec trafisz cos ciekawego...Wiatr pewnie bedzie, wcale nie taki maly..choc wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Nadal wieje. Odpuszczam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario11 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam,w ten weekend chyba nie bedzie tak wiało więc trzeba spróbować A może był w tygodniu i da znać jak wyniki?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 kolega był w poniedzialek i bryndza.Jeden sandałek nie wymiar i kilka pstryknięć.Co z tym Zegrzem się dzieje?Z roku na rok co raz gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario11 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 tych krótkich sandaczykow to faktycznie sporo się trafiapozostaje mieć nadzieję, żę będą miały sznse dorosnąćZobaczymy co będzie w weekend.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Tu bym się nie zgodził z Kolegą...nawet krótkich już nie ma Czekam na wieści od Was po weekendzie. Niezła żarówa się zapowiada. Jeśli nie będzie mocno wiało to w słońcu może być i 20 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario11 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam,ten weekend to kompletne dno!!!na dwa dni łowienia trafił się tylko jeden bardzo krótki sandałek + kilka pstryknięć.Dobrze że chociaż pogoda była ładna.Od stanicowego i kilku innych wędkarzy słyszałem, że środa była bardzo dobra, ale nie wiem co to znaczy, bo w porównaniu do weekendu to chyba każdy inny dzień byl lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Sobota po południu przy moście - brat: sandaczyk 58 cm.Poniedziałek po południu przy betonach - brat: holował coś około 10 - 15 minut i się wyhaczyło. Wyciągnęło mu prawie całą plecionkę, musiałem wyciągać kotwicę i płynąć za rybą, myślę że to był spory sum, bo się nie dał oderwać od dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 witam, Kolega w niedziele był i złapał sandałka 67 cm.Na dołach.Po za tym kilka pstryknięć.Jak widać zegrze nie dało tą jesienią Przypominając sobie poprzedni rok i kilka naprawdędobrych wypadów pod koniec pażdziernikamyślę że albo przegapiłem dobry moment albo za mało jeszcze znam to łowisko. pozdrawiam, Z.H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Pqanowie, to dobrze że wogóle jakieś sandacze widzieliście a nawet złowiliście. Gratuluje przygody z sumkiem i całkiem ładnego sandacza! Ciekaw jestem czy ktoś z Was był może w tym tygodniu...? A może nawet dziś, choć deszcz niezbyt zachęcał.Ja wybieram się jutro i biję się z myślami gdzie tu popłynąć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi