Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiejsza, równe 100cm (podziękowania dla Roberta (@rolen) za podebranie!).

Mariusz, cała przyjemność po mojej stronie :mellow: Najpiękniejsze było to, że po fachowym i emocjonującym holu przystąpiłeś do bardzo trudnej akcji reanimacji okazu i zrealizowałeś ją w 100%. BRAWO!!!

• 3 tygodnie później...

Oj spadł wątek już do połowy drugiej strony. Po trzyletniej przerwie, na totalnym spontanie, pojechałem z żoną dziś w południe popływać po Zegrzu. Wszyscy spotkani wędkarze narzekali i psioczyli. Opłynęliśmy kapelony w rejonie Rybaków. Mi skubały okonki i to zamiast na zboczka to na obrotówki nr 2-3 :D

Dzięki Guzu, rybki co prawda z 3 różnych wypadów, ale i tak cieszą:)

W sumie w pełni oczekiwany był tylko Wąsacz, bo szczupak i sandacz to przyłowy, ale nie powiem żebym narzekał;)

Coby dużo nie gadać, to wędka od Ciebie(Ugly Tiger 50lb) jest mega-fartowna i przyniosła mi w zeszłym i obecnym sezonie sporo fajnych rybek:)

Dzięki Guzu, rybki co prawda z 3 różnych wypadów, ale i tak cieszą:)

W sumie w pełni oczekiwany był tylko Wąsacz, bo szczupak i sandacz to przyłowy, ale nie powiem żebym narzekał;)

Coby dużo nie gadać, to wędka od Ciebie(Ugly Tiger 50lb) jest mega-fartowna i przyniosła mi w zeszłym i obecnym sezonie sporo fajnych rybek:)

Cieszy mnie to bardzo!

Niech sluzy!

Dla mnie Zegrze to tylko trolling. Usilnie staram się w ten sposób łowić sumy(póki co tylko raz się udało). Stąd delikatny inaczej zestaw:

-Ugly Stick Tiger 10-50lb

-Abu Ambasadeur 6601 TCS

-Tuff Line XP 50lb

-przypon Surflon 30kg

Przynęty też stosuję mało sandaczowe: w 80% pływam z dużymi woblerami Zbyszka Wąchały.

Jak widać sandałkom to nie przeszkadza(w zeszłym sezonie też się kilka trafiło w tym 72cm).