Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Oj jak ja bym tak chciał trafić na takie 3 dni.

Niestety odległość odległość i jeszcze raz odległość.

W tym sezonie i tak mam zamiar z 3 , 4 wypady zrobić nad ZZ

i obym trafił choć na jeden taki udany dzionek.

Niech tam zedy rozginają kotwice i niech część spada ale żeby pstrykało jak na ZZ przystało :mellow:

Pozdrawiam,

ZH

Zaner H.,

a ja w prost przeciwnie, teraz mam jakieś...5-6 kilometrów do ZZ (poprzednio ok. 15) ale za to z innych przyczyn też nie mogę się za często wybrać...poza tym zeszłoroczne wyniki wpłynęły bardzo negatywnie na moje nastawienia.

Ale ja też uwielbiam to...pstrykanie :D Nawet jak pstrykają maluchy...

Dlatego zapytalem o zdjecie. Poczekajmy z ocena i osadem.

Ja czekam od kilku tygodni na zdjęcia boleni 8 i 10 kg i to z warszawskiej Wisły.

Ludzie mają fantazję i już :lol:

p.s. Największy sandacz jakiego widziałem miał 107 cm i 14kg (jesienny prosiak). Mam też chudszą 111 na dysku.

Tak więc nawet jak się pojawią jakieś fotki tej 126 to będę miał z czym porównać

• 2 tygodnie później...

Witam, wszystkich po długiej przerwie. Niestety moja aktywność na forum pokrywa się w 90% z moją aktywnością wędkarską niestety. Jako, że pogoda dopisuje, planujemy wybrać się z kolegą w weekend nad wodę, tyle że na wiosłach, niestety nie będziemy w stanie obłowić dużego kawałka wody, ale kto wie, co przyniesie dzień. Mam jednak pytanie dotyczące miejsca. Podpowiedzcie koledzy, gdzie w takiej sytuacji lepiej popływać. Wypożyczyć łódkę w 13 i zabrać się za wodę po stronie mostu do zapory czy może wypożyczyć łódkę w Serocku i tam powalczyć..?

Już weekend a ja nie wiem co robić..? Pomoże ktoś..?