Mariano Italiano Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Słyszałem dziś info o szczupaku 114cm z ZZ??czy ktos ma jakieś info??Podobno z trola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ładne ryby, ale wilczek taki, że <_< ... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 kaczynumer1super sandałek, gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Zander Hunter, dzięki za informację. To faktycznie kiepsko :/ Ja w takim razie chyba poczekam jeszcze do października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Z mojej łódki w ciągu 3ch sierpniowych wypadów (2ga połowa sierpnia) złowiliśmy 14 sandaczy - wszystkie z ręki.Może teraz się nie dzieje, ale się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Mario, nie denerwuj mnie...w sierpniu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Napisałem przecież Do tych złowionych było 2gie tyle brań oraz 2 rozgięte haki przy główkach u kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Nieładnie tak wkur...ć ludzi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Oj nie ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Na tyle tygodni na pusto zawsze się trafijakiś dzionek z aktywnością zadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Czasem nawet 3 dzionki I to wcale nie po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Oj jak ja bym tak chciał trafić na takie 3 dni.Niestety odległość odległość i jeszcze raz odległość.W tym sezonie i tak mam zamiar z 3 , 4 wypady zrobić nad ZZi obym trafił choć na jeden taki udany dzionek.Niech tam zedy rozginają kotwice i niech część spada ale żeby pstrykało jak na ZZ przystało Pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Zaner H., a ja w prost przeciwnie, teraz mam jakieś...5-6 kilometrów do ZZ (poprzednio ok. 15) ale za to z innych przyczyn też nie mogę się za często wybrać...poza tym zeszłoroczne wyniki wpłynęły bardzo negatywnie na moje nastawienia. Ale ja też uwielbiam to...pstrykanie Nawet jak pstrykają maluchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dokładnie, zeszłoroczne wyniki pozostawiły dużo do życzenia.Byłem z 5 razy i nic nie złapałem co miało wiecej niż 40 cm. a na 5 wyjazdów było z 10 pstryknięć.Też mi statystyka <_< Ja do ZZ mam tylko 200 km. pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ma juz moze ktos zdjecie sandacza z ZZ ? 126 cm i w leb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 126cm? Czy aby na pewno skąd takie info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 126cm? Czy aby na pewno skąd takie info? Z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ludzie mają fantazję.Przypomnę innego monstera: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=14453&am p;start=0& http://forum.wedkuje.pl/f,sandacz-126cm-i-1760kg,118479,0.ht ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ludzie mają fantazję.Przypomnę innego monstera: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=14453&am p;am p;start=0& http://forum.wedkuje.pl/f,sandacz-126cm-i-1760kg,118479,0.ht ml Dlatego zapytalem o zdjecie. Poczekajmy z ocena i osadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ludzie mają fantazję.Przypomnę innego monstera: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=14453&am p;am p;am p;am p;start=0& http://forum.wedkuje.pl/f,sandacz-126cm-i-1760kg,118479,0.ht ml Dlatego zapytalem o zdjecie. Poczekajmy z ocena i osadem. Ja czekam od kilku tygodni na zdjęcia boleni 8 i 10 kg i to z warszawskiej Wisły.Ludzie mają fantazję i już p.s. Największy sandacz jakiego widziałem miał 107 cm i 14kg (jesienny prosiak). Mam też chudszą 111 na dysku.Tak więc nawet jak się pojawią jakieś fotki tej 126 to będę miał z czym porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To i ja zaczekam na tego sandacza giganta...to ile on by miał...ponad 15 kg?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To i ja zaczekam na tego sandacza giganta...to ile on by miał...ponad 15 kg?! Sandacz 126? Jeśli w standardowym kształcie to pod 20 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Info o tej rybie zamieścił m.in. Mateusz Kalkowski na F.pl. Też czeka na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 To koniecznie załatwcie tą fotkę! Zander H., co do zeszłorocznych wyników - miałem prawie identyczne tylko na wodzie między wrześniem a połową listopada byłem z 7-8 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreus1988 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam, wszystkich po długiej przerwie. Niestety moja aktywność na forum pokrywa się w 90% z moją aktywnością wędkarską niestety. Jako, że pogoda dopisuje, planujemy wybrać się z kolegą w weekend nad wodę, tyle że na wiosłach, niestety nie będziemy w stanie obłowić dużego kawałka wody, ale kto wie, co przyniesie dzień. Mam jednak pytanie dotyczące miejsca. Podpowiedzcie koledzy, gdzie w takiej sytuacji lepiej popływać. Wypożyczyć łódkę w 13 i zabrać się za wodę po stronie mostu do zapory czy może wypożyczyć łódkę w Serocku i tam powalczyć..? Już weekend a ja nie wiem co robić..? Pomoże ktoś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi