Martin77 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Pięknie dziekuję...poprubuję w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 my lecimy jutro na cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 To łamcie kije i poproszę o info wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Od wtorku na ZZ był mój kolega, miał być do piątku, w czwartek rano już zrezygnował, takie były fantastyczne brania. Tylko kilka małych szczupaków 35-40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Dzwoniłem do przystani i dziś podobno też pustki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgadza się, dzisiaj w 4 osoby tylko 1 krótki sandaczyk i sumek. Nawet nie było za wiele pstryków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 To chociaż jakiś kontakt mieliście...no cóż, ja jutro popływam trochę, może do południa wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Byłem w niedzielę. 1 szt 50+ i 2 szt krótkie. poza tym 2-3 pstryki. pływałem tylko do południa. kolega który był ze mną też miał kilka pstryków ale nic nie zaciął, tylko na koniec okonia 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 U mnie dużo gorzej...3-4 pstryknięcia pod koniec łowienia, spłynałem już ok. 10:30. Nie chcę zwalać na niedziałającą echosondę...ale może byłoby lepiej. A tak zostało pływanie po omacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 wiecie czy zamykają w weekend zalew ze względu na GP okręgu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Bardzo dobre pytanie Kuba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Może tylko lewą stronę (patrząc od mostu w Zegrzu), tak jak jesienią..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Z tego co pamiętam to zawody 3 turowe : Serock, Zegrze, Pogorzelec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dzwoniłem dziś do Okręgu i nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy wolno wędkować na Zalewie w weekend osobom nie biorącym udziału w zawodach. Powiedziano mi, że cyt: teoretycznie nie wolno, ale w praktyce wszyscy wędkują. Na stronie brak komunikatu na ten temat, jest jedynie dokument: http://ompzw.pl/modulesData/files/1991_mo_spinn_zegrze_seroc k_pogorzelec2012_bt4ykfh4.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 z tego co pamiętam to wg RAPRu wędkarz musi ustąpić swoje stanowisko w przypadku gdy będzie chciał je zająć uczestnik zawodów. Nie pisze nic o zamknięciu całego łowiska dla postronnych wedkarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 w zeszłym roku jak były zawody o mistrzostwo Polski to zalew był zamknięty na czas zawodów i treningów ale było to napisane na stronie OMPZW a teraz nic o tym nie napisali więc zalew nie jest wyłączony na czas zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Panowie Dzwoniłem dzisiaj na przystań pzw 13, zawody dwudniowe, około 150 łódek na wodzie + sędziowie na swoich łajbach Moim zdaniem ten weekend nalezy odpuścić na Zegrzu.Chyba ,że ktoś jest miłosnikiem slalomu itp.Biorąc pod uwagę ,że to weekend ,dochodzą do tego motorówki skutery itp.Masakra jakaś.... Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ale zawody nie obejmują patelni czyli od mostu w Zegrzu do Bugu będzie bez zawodników... tylko motorówki i żaglówki liczone w setkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Czy wie ktoś gdzie jest stanica pzw, w której można wypożyczyć łódkę (Silnik mam)? Najlepiej jak najbliżej Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja znam najbliżej Zegrze ul. Rybaki przystań koła PZW13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Kusiłem dzisiaj sandacze od 4-11 i jedyne co to mizerne kontakty i lekko poszarpane gumy.Ps. Ssssyk powietrza na pontonie- bezcenne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Czy wie ktoś gdzie jest stanica pzw, w której można wypożyczyć łódkę (Silnik mam)? Najlepiej jak najbliżej Warszawy. http://ompzw.pl//mapa-wod-okregu-mazowieckiego powiększ sobie mapkę, praktycznie w każdej stanicy można wypożyczyc łódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Dzięki za odpowiedź , właśnie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Kusiłem dzisiaj sandacze od 4-11 i jedyne co to mizerne kontakty i lekko poszarpane gumy.Ps. Ssssyk powietrza na pontonie- bezcenne U mnie to samo... Byliśmy wczoraj w trzech od ok. 5:30 do 13:00 i słabizna niesamowita. Ja miałem trzy leciutkie dotknięcia i tyle w tym temacie... Wszystkie pstryki w ogonki i ledwo co wyczuwalne na kiju... Koguty też nie dawały rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 U mnie wczoraj po południu 2 szczupki ze słonecznego trola (60+ i 50+) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi