shorty Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Koledzy orientuje się ktoś jaki jest stan łódek w stanicy PZW 13 oraz ich cena za wypożyczenie na cały dzień i najważniejsze czy nie robią problemu żeby zabierać psa ze Sobą na ryby? Staram się dodzwonić do nich od wczoraj ale nikt nie odbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 kolego @Shorty - trochę inwencji i można w tym magicznym pudełku wszystko (no może prawie wszystko <_< ) znależć: http://pzw13.home.pl/modules.php?name=Content&pa=showpag e&pid=48 http://pzw13.home.pl/modules.php?name=Content&pa=showpag e&pid=25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie wiem jak w PZW 13 z psem ale w PZW 4 nie robią problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Sławku na stronach internetowych często nie ma aktualnych informacji a tym bardziej nie dowiem się z nich najważniejszej rzeczy, o która mi chodziło czyli czy będę mógł pływać z psem dlatego wole spytać ludzi, którzy tam bywają. Jak mnie wywalą z psem to pojadę do PZW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Pływał ktoś w weekend? Jakie efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 w niedzielę od 5-13 jeden szczupły 67cm i nic co by wskazywało na żerowanie sandaczy ani na ich obecność w zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Byłem w czwartek. Nic godnego uwagi - wymiarowy szczupak i okoń około 30 m. Jedna rzecz mnie zastanowiła - skąd tyle pływających łódek w ujściu Bugu? Ano okazało się, że sum tam bierze, stąd taki tłok. Kulturalnie zwrócona uwaga, spotkała się z odzewem: pierdol się idioto, sumy tu biorą, lepiej sam tu popływaj... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 A jak z sandaczem? Ruszył się choć trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 A jak z sandaczem? Ruszył się choć trochę ? Zawsze mnie zastanawiają takie pytania o co tak naprawdę chodzi autorowi ?Co ci da że ktoś napiszę że się ruszyły albo że się nie ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 A jak z sandaczem? Ruszył się choć trochę ? Zawsze mnie zastanawiają takie pytania o co tak naprawdę chodzi autorowi ?Co ci da że ktoś napiszę że się ruszyły albo że się nie ruszyły Chyba masz kolego gorszy dzień, czepiając się innych o takie głupoty... Pytam się po prostu czy sandacz zaczął choć trochę żerować i nie widzę nic dziwnego w takim pytaniu... Sorry za OFFtopica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Byłem w czwartek. Oprócz walki z pogodą nic specjalnego się nie wydarzyło, tylko kilka okoni 22-28 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam,Ja byłem wczoraj (czwartek)ok. godz 17 w przystani PZW 4 raczej tylko po to aby wodę z łódki wylać po ostatnich deszczach i później chwilę się przepłynąłem i jak okiem sięgnąć w strone mostu i zapory stała tylko jedna łódka nieopodal portu z Jurkiem - przystaniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Byłem dzisiaj. wynik mierny: krótki szczupak i krótki sandacz. jak spływałem do przystani 13 to na haku wisiał szkielet od suma 180cm . mam nadzieję że mięso nie będzie im smakowało i będzie go tak dużo że szybko ryby już nie zabiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Byłem wczoraj. Z samego rana, płytko, kilka okoni 20-25 cm i szczupaczek 51 cm. Od około godziny 8-smej całkowity zanik brak, na każdej głębokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 W niedzielę 2 krótkie sumki(50-60), szczupły w okolicach wymiaru( nie mierzyłem), sandacz 60 wszystko po 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Sobota wieczór i niedziela do południa; jeden podhaczony leszczyk. Na przystani mimo, że to pełnia sezonu, czyli środek lata wszystkie łódki stoją wolne, nikt ich nie wynajmuje.Na parkingu kilka samochodów tych co mają swoje łódki i nie bardzo wiedzą co ze sobą robić w taki skwar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 W niedzielę jeden króciak i..... 74cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jak tam zegrze? mnie nie było od tygodnia. dzieje się coś, ktoś coś łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEEMAS7 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Byłem w niedzielę 4h nie miałem nawet jednego skubnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 niedziela od 7 do 10, jeden krótki sandacz i kilka brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 W sobotę miałem 3 sumki (50-60) oraz 3 puste brania.Obok nas złowiono 2 sandacze, 2 krótkie sumki i suma ok. 120cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam, W sobotę chciałem wybrać się nad zalew. Chciałbym zarazić ojca spinningiem i przy okazji dotrzeć nowy silnik. Jako że ostatni raz byłem na zegrzu przed przyduchą w 2009 i w sumie ok 5 razy chciałbym poprosić szanownych forumowiczów gdzie ew. należy się udać żeby upolować jakiegoś pistoleta. Niestety obydwie wklejanki zostawiłem na mazurach i nie mam czym podłubać okonków, zostały tylko dość ciężkie kije. Sandacza raczej nie będę próbował nawet szukać (słaba znajomość akwenu). Będę startował z Serocka ze stanicy koła nr 6. p.s. dużego tłumu na wodzie można się spodziewać ? Ew jeszcze jakie przynęty byście polecali na tę porę na Zegrzu. Będę miał ze sobą jerkówkę i szybki kij do 25 gr. Z góry dziękuję za pomoc,Rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie znam dobrze okolic serocka ale ja na twoim miejscu popłynął bym za most i szukał zębatego po krzakach.co do pytania o tłum.... na pewno będziesz miał towarzystwo braci wędkarskiej ale tych szukających adrenaliny na wodzie również.Pozdrawiam i połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Dzięki za info. Tak też planowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 byłem tam dzisiaj ale w poszukiwaniu okonia na trok więc za wiele nie pomogę bo pisałeś że wklejki są w szafie a ze szczupłymi nie miałem kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi