Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

kolego @Shorty - trochę inwencji i można w tym magicznym pudełku wszystko (no może prawie wszystko <_< ) znależć:

http://pzw13.home.pl/modules.php?name=Content&pa=showpag e&pid=48

http://pzw13.home.pl/modules.php?name=Content&pa=showpag e&pid=25

Sławku na stronach internetowych często nie ma aktualnych informacji a tym bardziej nie dowiem się z nich najważniejszej rzeczy, o która mi chodziło czyli czy będę mógł pływać z psem dlatego wole spytać ludzi, którzy tam bywają. Jak mnie wywalą z psem to pojadę do PZW 4 :D

Byłem w czwartek. Nic godnego uwagi - wymiarowy szczupak i okoń około 30 m. Jedna rzecz mnie zastanowiła - skąd tyle pływających łódek w ujściu Bugu? Ano okazało się, że sum tam bierze, stąd taki tłok. Kulturalnie zwrócona uwaga, spotkała się z odzewem: pierdol się idioto, sumy tu biorą, lepiej sam tu popływaj... itd.

A jak z sandaczem? Ruszył się choć trochę ?

Zawsze mnie zastanawiają takie pytania o co tak naprawdę chodzi autorowi ?

Co ci da że ktoś napiszę że się ruszyły albo że się nie ruszyły :unsure:

Chyba masz kolego gorszy dzień, czepiając się innych o takie głupoty... :unsure:

Pytam się po prostu czy sandacz zaczął choć trochę żerować i nie widzę nic dziwnego w takim pytaniu...

Sorry za OFFtopica!

Witam,

Ja byłem wczoraj (czwartek)ok. godz 17 w przystani PZW 4 raczej tylko po to aby wodę z łódki wylać po ostatnich deszczach i później chwilę się przepłynąłem i jak okiem sięgnąć w strone mostu i zapory stała tylko jedna łódka nieopodal portu z Jurkiem - przystaniowym.

Sobota wieczór i niedziela do południa; jeden podhaczony leszczyk.

:(

Na przystani mimo, że to pełnia sezonu, czyli środek lata wszystkie łódki stoją wolne, nikt ich nie wynajmuje.

Na parkingu kilka samochodów tych co mają swoje łódki i nie bardzo wiedzą co ze sobą robić w taki skwar?

B)

Witam,

W sobotę chciałem wybrać się nad zalew. Chciałbym zarazić ojca spinningiem i przy okazji dotrzeć nowy silnik. Jako że ostatni raz byłem na zegrzu przed przyduchą w 2009 i w sumie ok 5 razy chciałbym poprosić szanownych forumowiczów gdzie ew. należy się udać żeby upolować jakiegoś pistoleta. Niestety obydwie wklejanki zostawiłem na mazurach i nie mam czym podłubać okonków, zostały tylko dość ciężkie kije. Sandacza raczej nie będę próbował nawet szukać (słaba znajomość akwenu). Będę startował z Serocka ze stanicy koła nr 6.

p.s. dużego tłumu na wodzie można się spodziewać ?

Ew jeszcze jakie przynęty byście polecali na tę porę na Zegrzu. Będę miał ze sobą jerkówkę i szybki kij do 25 gr.

Z góry dziękuję za pomoc,

Rower

Nie znam dobrze okolic serocka ale ja na twoim miejscu popłynął bym za most i szukał zębatego po krzakach.

co do pytania o tłum.... na pewno będziesz miał towarzystwo braci wędkarskiej ale tych szukających adrenaliny na wodzie również.

Pozdrawiam i połamania.