harry Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mario piękna ryba. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 :blink: Gratulacje.Mówiłem już to przez telefon ale w takiej sytuacji można się powtarzać.PS. wiedziałem że jak popłyniesz beze mnie to wydłubiesz coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Gratuluję!!!. Pomysleć, że ja nawet sandaczyka 30 cm nie złowiłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jeszcze raz GRATULACJE!!! Super zander!!! Czekam na telefon następną razą - jakieś czarne porzeczki jeszcze znajdę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Mario gratulacje. Widać , że macie dobrze rozpracowaną wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 gratulacje a ja dzis na trola leszcza 4 kg i to byl jedyny kontakt na 8 h lowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dziękuję, koledzy, za gratulacje i miłe słowa! Dzisiejszy poranny wypad (2h łowienia) zaowocował u @Friko 2 wymiarowymi sandaczami (55cm i 50cm) i szczupakiem 68cm. Złowiliśmy jeszcze kilka krótkich sandaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Moje gratulacje za pięknego zandera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) aktualnie załoga skompletowana Śmigam jutro, niedziela 25 XI w godzinach 7.00-12.00 na ZZ w poszukiwaniu Sandaczy. Mam wolne miejsce na łódce dla 1 osoby, idealnie by było jakbyś miała ładną buzię, piękne oczy, długie nogi ... Ale ostatecznie brzydala też przegranę oby tylko choć trochę pro społeczny i komunikatywny był.Proszę o ewentualne info na PW.Pozdrawiam Edytowane 24 Listopada 2012 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Marcin nie za dobrze by Ci było.Ja dzisiaj 2 szczupłe ok70cm i 3 krótkie sandacze oraz kilka brań.Powodzenia jutro Edytowane 24 Listopada 2012 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) aktualnie załoga skompletowana Śmigam jutro, niedziela 25 XI w godzinach 7.00-12.00 na ZZ w poszukiwaniu Sandaczy. Mam wolne miejsce na łódce dla 1 osoby, idealnie by było jakbyś miała ładną buzię, piękne oczy, długie nogi ... Ale ostatecznie brzydala też przegranę oby tylko choć trochę pro społeczny i komunikatywny był.Proszę o ewentualne info na PW.Pozdrawiamnie zabrałby mnie ktoś w najbliższą niedziele jw.? Edytowane 27 Listopada 2012 przez wabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ja sezon na ZZ zakończyłem 2 szczupłymi 55 i 70. Biorąc pod uwagę wynik do czasu -2h to mój najlepszy dzień w tym sezonie ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ładny wynik Marcin,te same miejsca gdzie stawalismy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Z tego drugiego miejsca 3 razy pod rząd 'tego samego' luskalem, ten większy kawałek dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 dzisiaj wyjmowałem łódkę z wody i na zakończenie sezonu skusił się szczupak 50+ i maleńki sandaczyk(już dawno takiego malucha nie trafiłem ok30cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 30 cm? To "całkiem sporo" W mojej okoniowej miejscówce pojawiło się ostatnio dużo takich do 20 cm, a może nawet krótszych (nie mierzone, uwalniane bez wyciągania z wody). To pierwszy taki zmasowany najazd sandaczy(ków) od kiedy tam łowię, tj. od 3 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czy ktoś już łowił w tym roku? Jakieś wieści?@Dienekes biegasz już za pasiakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 A lodu już na Zegrzu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 miejscowo.Lód jest w klatce koło mostu i całe to zastoisko w okolicy elektrycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czyli jest duża szansa, że do 1 maja zejdzie całkowicie co mnie bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 sądzę że w przyszły weekend już będzie po lodzie jeśli prognozy (18-20C) się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czy ktoś już łowił w tym roku? Jakieś wieści?@Dienekes biegasz już za pasiakami?Byłem wczoraj. Łowiłem z brzegu. W ciągu 3 godzin miałem ok. 30 okonków, może więcej. Rozmiarowo nie było rewelacji. Dominowały ryby do 20 cm i jeden gruby samiec 25+, mocno oskalpowany u nasady ogona. Wyglądało to na robotę esoxa. Poziom wody był rekordowo niski Łowienie utrudniały pozostałości po zimie - wszystko, co leżało na powierzchni lodu śmigało smagane wiatrem raz w jedną, raz w drugą stronę. Wiatr wiał ze wschodu, później zmienił się na zachodni, by ostatecznie dmuchnąć konkretnie z południa, uniemożliwiając łowienie lekkimi zestawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 W sumie fajny wynik jak na tą porę roku oraz warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 W istocie, brały całkiem nieźle - mój kolega, z którym łowiłem ramię w ramię, złowił (i wypuścił) w tym samym miejscu i czasie podobną liczbę, ze wskazaniem na więcej Z kolei jeden z miejscowych narzekał, że na zaczepach stracił sporo przynęt, a kontaktu z rybą nie miał. Cóż, wędkarskie szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 bylem dzisiaj. bez kontaktu z rybą. poniżej mostu w Zegrzu zalew to rwąca rzeka, płynie całą szerokością nawet przy brzegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi