_ronin Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Dziś było całkiem przyjemni. W dwóch złapaliśmy: - około 10 okoni po 30cm- około 20 powyżej 20cm- boleń- dwa szczupaki 60 i 70cm i jeden szczurek- 3 rybki, które będzie można łowić od 1 czerwca. Dużo pustych brań. Rybki brały bardzo dobrze do czasu kiedy motorowodniacy nie ruszyli bawić się swoimi maszynkami.Na wodzie spotkaliśmy Mariusz (@mario) i z tego co mówił też trosze fajnych okoni połapał. Wszystkie nasze rybki wróci w dobrej kondycji do wody PS. Widzieliśmy jak gość wyciągnął sumka oko 130cm prawdopodobnie nie wrócił do wody…. Edytowane 19 Maja 2013 przez _ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Dziś na ZZ trafiliśmy na kilka okoni,przedział 20-30cm.Niestety gośc który łowił niedaleko złowił dużo więcej sztuk,przedział podobny,może ciut mniejsze ale wszystko do siaty Edytowane 19 Maja 2013 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 U nas też okonie, Manio gdzie byliście? Wierzbica, Jadwisin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 U mnie dziś 2 okonki ok. 25cm i kontakt z sumkiem, nie do zatrzymania na 6lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na wodzie spotkaliśmy Mariusz (@mario) i z tego co mówił też trosze fajnych okoni połapał. Później też było jeszcze ciekawie - dołowiłem ponad 15 okoni i szczupaka 60. Motorowodniacy im nie przeszkadzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Mariusz, Czyli dzień udany -gratuluję! Dla mnie przyjemność z łowienia na ZZ skończyła się po godz.10.00. Chyba za wrażliwy jestem… ps. pewnie płeć piękna na słonecznym pokładzie przyczyniła się to takich efektów Edytowane 19 Maja 2013 przez _ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Tak, zauważyłem, że obecność mojej Żony wyjątkowo pozytywnie wpływa na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 nie byłem dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Tak, zauważyłem, że obecność mojej Żony wyjątkowo pozytywnie wpływa na ryby Karam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Wczorajszy wypad na Zalew zaowocował duża ilością brań okoni. Praktycznie na każdej głębokości i na każdy wobler, który wpadł do wody - okoń. Jednak żadna ryba nie miała 30 cm. Szczupaki brały słabo - trzy krótkie i jeden spad ryby ponad wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12maro Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dwa dni pływania ,bez rewelacji małe okonki i trzy krótkie szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dziś 4 ładne pasiaki i ponad 1h przegrana walka z nieznanym przeciwnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) Dublet wyszedł. Edytowane 29 Maja 2013 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dziś krótki wypad nad Zalew Zegrzyński ( 5.00-9.30) - dwa szczupłe 50 i 64cm- około 15 okonków miedzy 25 a 33cm- jedna rybka która będzie można łowić od 1 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 To bardzo ładny wynik Zwłaszcza w porównaniu do mego dzisiejszego. Miotałem castem z brzegu, za szczupakiem, ale zębate dziś mnie unikały. Za to przyłowiłem 6 pasiaków. Ich gabaryty przemilczę... Wiatr paskudny, co kilkanaście minut zmieniał kierunek. I turyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 u mnie na łodzi dziś wynik 2 szczupłe 60 i 75, dwa okonie pow 30 i kilka małych, rybka od lipca ok 80cm i płoć 35cm wszystko z ręki.wynik ten na dwie osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Koledzy na co łowicie te szczupłe, rozumię ze gdzies na łakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) są wszędzie, przy zielsku, na blatach i przy kantach. nie łowiłem na łąkach a trafiły się jako przyłów przy okoniowaniu na małe gumki na wszelkich wypłyceniach na 2-4m z twardym dnem. Edytowane 30 Maja 2013 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 ok, a jak sie wam sprawdza guma jerk, obrotówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 u mnie TYLKO guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosla Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Gratulacje PawełByłem w tym samym czasie dużo osób pytanych zerowało.Ja zaliczyłem z kolegą parę okoni takich max do 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Informacja dla kolegów którzy wodowali się w Wierzbicy w ok tzw. Truskawki...dziki slip będzie nie dostępny.Działka została sprzedana i zostały już podjęte prace sprzątająco równające teren na tej posesji więc warto się śpieszyć.Kto wie, jeszcze tydzień dwa i odrodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEEMAS7 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Słabo dzisiaj te sandacze gryzły a raczej tylko skubały wycholowana jedna 60. Trzeba było przestawić się na szczupaki, kolega na łodzi trafił ładną 95tkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Piękna sztuka .Gratulacje!!!Na pewno przyniósł dużo radości taki mały "krokodyl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Piękna ryba gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi