Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że koledzy nie grają Fair Play.

A może by tak z okazji MP wziąć tydzień urlopu i popływać w trzech sektorach?

Takie wpisy powinny być zakazane i komisja sędziowska powinna to kontrolować i dyskwalifikować szczególnie, że chodzi o MP a nie jakiś puchar sołtysa Wąchocka.

To jest tak samo nie fair jak ujawniony w sobotę na okręgu szczupak uwiązany na sznurku w jednym z sektorów.

Prawdziwi zawodnicy sami trenują a nie wyciągają info na forum.

• Like 1

A te zawody nie miały być jakoś 25-27??? Możecie potwierdzić?

No właśnie - byłem w sobotę  Wierzbicy/Serocku i zawodów nie było. Dzwoniłem nawet w piątek do 13 czy są zawody i przystaniowy mówił , że najbliższe  zawody to MP. Na stronie okręgu jest informacja, że zawody okręgowe są przesunięte na inny termin.

Kolego @paawelek83 nie widzę nic niemoralnego ani niezgodnego z zasadami fair play w zapytaniu kolegi @czkawa. Nie popadajmy w skrajności. Jedni maja osobiste doświadczenia z tym łowiskiem, inni mają znajomych których mogą zapytać co i jak, a jeszcze inni, którzy nie mogą np wziąść urlopu pytają na forum. Jaka komisja sędziowska, Mistrzostw Polski?! Już widzę jak wertuja 1000-ce postów i oceniaja indywidualnie każdy z nich.

...ujawniony w sobotę na okręgu szczupak uwiązany na sznurku w jednym z sektorów.

Już pal licho szukających informacji zawodowców, ale podpinanie ryb na zawodach tej rangi, zresztą na jakichkolwiek zawodach to już woła o pomstę do nieba.

W przypadku ujawnienia takiego "sportowca" powinien być dożywotni ban na starty w jakichkolwiek zawodach, pomijając co najwyżej wyścigi w workach.

Kolego @paawelek83 nie widzę nic niemoralnego ani niezgodnego z zasadami fair play w zapytaniu kolegi @czkawa. Nie popadajmy w skrajności. Jedni maja osobiste doświadczenia z tym łowiskiem, inni mają znajomych których mogą zapytać co i jak, a jeszcze inni, którzy nie mogą np wziąść urlopu pytają na forum. Jaka komisja sędziowska, Mistrzostw Polski?! Już widzę jak wertuja 1000-ce postów i oceniaja indywidualnie każdy z nich.

A gdzie fair play i osiągnięcie sukcesu ciężką(własną!!!) pracą.

Mistrzostwo Polski zdobywa się za wiedzę wędkarską i szczęście a nie za to że się ma znajomych co podpowiedzą gdzie i na co łowić.

Może mam kandydatowi na mistrza podać gpsy moich miejsc? jaki to będzie mistrz jak z tego skorzysta i wygra? kto wtedy będzie mistrzem, on bo złowił czy ja bo powiedziałem gdzie ma łowić?

Może jeszcze wypłynąć wcześniej i przypilnować miejsca dla zawodnika żeby nikt inny nie wpłynął?

Dajmy im powalczyć uczciwie. Niech zwycięży lepszy mimo, że będą tam również stali bywalcy jak Litwińscy, Lupa ale i oni są do pokonania mimo że swoje podwórko znają bardzo dobrze.

Już pal licho szukających informacji zawodowców, ale podpinanie ryb na zawodach tej rangi, zresztą na jakichkolwiek zawodach to już woła o pomstę do nieba.

W przypadku ujawnienia takiego "sportowca" powinien być dożywotni ban na starty w jakichkolwiek zawodach, pomijając co najwyżej wyścigi w workach.

Sędziowie powiedzieli, że następnym razem nic nie powiedzą tylko oznaczą rybę i sprawdzą kto ją zgłosi do miary po czym "zawodnik" zostanie publicznie zdyskwalifikowany na ogłoszeniu wyników.

Po takim zabiegu nie będzie trzeba dożywotnio banować bo taki oszust będzie chciał się pod ziemię zapaść i myślę że więcej na zawodach się nie pokaże

zgadzam się w 100 %

Sędziowie powiedzieli, że następnym razem nic nie powiedzą tylko oznaczą rybę i sprawdzą kto ją zgłosi do miary po czym "zawodnik" zostanie publicznie zdyskwalifikowany na ogłoszeniu wyników.

Po takim zabiegu nie będzie trzeba dożywotnio banować bo taki oszust będzie chciał się pod ziemię zapaść i myślę że więcej na zawodach się nie pokaże

Świetny pomysł, na tych co wstyd mają. ;) 

Kolego paawelek83 ja nie proszę o podawanie namiarów na miejscówki, bo wiadomą rzeczą jest, że nikt takowych nie poda jak na tacy. To po pierwsze.

Po drugie. Mieszkam za daleko ZZ aby być tam stałym bywalcem, prosiłem jedynie o podstawowe informacje odnośnie Zalewu i metod połowu, wiadomo przecież że, każda woda, a w szczególności rybki lubią co innego. Tego dotyczyła moja prośba. Mam nadzieję że, spotkamy się na MP i wszystko sobie wyjaśnimy.

Pozdrawiam

Edytowane przez czkawa

Może jeszcze wypłynąć wcześniej i przypilnować miejsca dla zawodnika żeby nikt inny nie wpłynął?

Takie przypadki są mi znane, nawet na najważniejszych zawodach, jeżeli zbiornik wodny nie jest zamknięty na czas trwania zawodów!!!