Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe czy w związku z tym, iż są zawody nie będą stawiane siatki na Zegrzu

Myślę że nasz "szanowny" OMPZW nie zbłaźni się aż tak żeby zawodnicy plątali się w siatkach albo z okazji tego że nie będą mogli w sektorach to obstawią doły na WKSie

Wydaje mi się że PZW ma głęboko w d.... nasze petycje. Skoro nie przeszła petycja WŚ o górnych wymiarach ochronnych to tą pewnie też oleją :angry: .

Tak sobie pomyślałem że może trzeba by ich zastraszyć. Postawmy im ultimatum że jeśli nie wypędzą rybaków do końca 2014 r. to w 2015 nie opłacimy składek.

Może trzeba ich uderzyć po kieszeni.

Wydaje mi się że PZW ma głęboko w d.... nasze petycje. Skoro nie przeszła petycja WŚ o górnych wymiarach ochronnych to tą pewnie też oleją :angry: .

Tak sobie pomyślałem że może trzeba by ich zastraszyć. Postawmy im ultimatum że jeśli nie wypędzą rybaków do końca 2014 r. to w 2015 nie opłacimy składek.

Może trzeba ich uderzyć po kieszeni.

i myślisz że się przestraszą?

Mało to jest "łamistrajków" albo tych co patrzą tylko na czubek swojego nosa?

Jeśli jesteś z Warszawy to gdzie na co dzień będziesz łowił? co tydzień jeździł na wersminię? nie ma alternatywy, albo PZW albo wędki do szafy.

Też bym im chętnie nie płacił za to że tak na prawdę mają nas w d... a rybaków usprawiedliwiają jakimiś bzdurnymi, komunistycznymi operatami wyssanymi z palca.

Nie stać mnie żeby nie płacić PZW bo w okolicy Warszawy nie ma nic co nie jest PZW a jak jest to jakieś glinianki gdzie nie zmieszczą się wszyscy ci którzy zrezygnują z PZW a nie przestawię się na łowienie karpi na stawach gdzie jest ich więcej niż wody.

Biorąc pod uwagę, że po tylu godzinach niejednemu zdarza się zejść z wody na pusto, wynik niezły, rzekłbym. Jak na ZZ, naturalnie :P Mój ostatni wypad dał co prawda ok 15 brań zębatych w mniej niż godzinę, ale wszystko to malizna, na oko, nieprzekraczająca 40 cm. Cieszy ich obecność, bo dobrze wróży na przyszłość - są, mają szansę urosnąć. O ile trafią na właściwych ludzi... :ph34r: