kwasik Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Niedzielny. 78 cm. Edytowane 12 Listopada 2013 przez kwasik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Z wypłycenia w okolicach "kapsli", czy wziął już w korycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Niedzielny. 78 cm. Piękna rybka , widzę fajne masz echo Fish Mark Edytowane 12 Listopada 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Gratulacje dla Kol. Kwasik'a. Widziałem że z samego rana łódka cumowała w przystani :-) Krzysiu, przy mnie padł jeden z trollingu (duużo mniejszych rozmiarów) w korycie, w pobliżu mostu, ale nie wiem czy to już reguła. Słyszałem jak "zawodnicy" z 13-ki chwalili się też dwoma szczupakami ale to złowione gdzieś bardziej z kierunku na Dębe. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ładna rybka Widać, że już napasiona na jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Z wypłycenia w okolicach "kapsli", czy wziął już w korycie?Powyżej "betonów" na 6,5 mA "echo" kupiłem kiedyś od kolegi z jerkbaita, po naprawie czujnika chodzi już ze 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja o tej porze roku najwięcej łowiłem na górkach 3-4m w pobliżu kapelonów. Koryto to był koniec listopada i grudzień i naprawdę ładne ryby, ale rzadkie brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Dziś jeden okoń ok 20 cm, tydzień temu no zero, jak żyć Panie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Dziś jeden okoń ok 20 cm, tydzień temu no zero, jak żyć Panie ......Przestaw się na kurczaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumarek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 dzisiaj pojechałem pomachać na Zegrzu. W 13 nie było łódek wiec pojechałem na 4. na miejscu zobaczyłem jak gościu filetuje świeżo złowionego suma na oko 150 cm. Przy obrabianiu ryby pomagał mu opiekun stanicy :/ Po wyfiletowaniu gościu wsiadł do łódki i wypłynął dalej łowić, a łeb ryby razem z kręgosłupem dumnie zawisnął na drzwie na wprost bramy wjazdowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Takie incydenty się zgłasza na policję!Najlepiej nic nie robić i łzy wylewać na forum.Jakie to "szlachetne". Wspaniała postawa.Pogratulować.... BRAKU JAJ!!!!Właśnie dzięki takim .......... jak Ty takie barbarzyństwo uchodzi płazem kłusolom. Edytowane 17 Listopada 2013 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 @ sumarek: Mocne wejście na forum, nie ma co.... Tak szczerze, powiadomiłeś o tym stosowne służby? Zrobiłeś zdjęcia lub filmik tego zdarzenia? Zareagowałeś w sposób inny niż obrót na pięcie/ odwrócenie głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12maro Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Raczej mało prawdopodobne żeby taki incydent przeszedł bez echa , oporządzenie takiej ryby na pewno zajmuje sporo czasu a mamy coraz więcej wędkarzy którzy potrafią odpowiednio zareagować .Gdyby jeszcze tylko zrozumieć że lepiej rybki łowić niż je zjadać Zresztą pan Jurek i takie cyrki ? DZIWNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Przestaw się na kurczaki. A może byś tak kolego, choćby na priv, pomógł, doradził, zamiast szydzić na głównej? Chyba forum nie jest tylko do tego żeby ciągnąć z kogoś łacha, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Easy, może koledze po prostu chodzi o koguta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 o shit może i faktycznie ? jeśli tak i to była rada..to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jako że jestem częstym bywalcem tej stanicy, to tez muszę przyznać, że Pana Jurka raczej bym o coś takiego nie posądzał i nie omieszkam się go w następny weekend zapytać. A jak wyniki w weekend, bo jakoś nikt się nie chwali...? Chyba za mocno wiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Martin77 Wiało tak,że mało łba nie urwało. Byłem od 6.30 do 12.30 i zero kontaktu z rybą. Wiatr skutecznie uniemozliwiał łowienie,wiało do 30 km/h. Nawet na Bugu w okolicy Kani nie było łatwo ,a myslałem ,że tam nie będzie tak źle. Coż ,życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja byłem wczoraj i wcale tak mocno nie wiało szczególnie po 11. Pływałem po części serockiej do ujścia Rządzy. Efekt: 2 krótkie szczupaczki i kilka zawiniętych ogonków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 To Wam współczuję takich warunków... :-/ Mam nadzieję, że w najbliższą sobotę będzie spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 dzisiaj pojechałem pomachać na Zegrzu. W 13 nie było łódek wiec pojechałem na 4. na miejscu zobaczyłem jak gościu filetuje świeżo złowionego suma na oko 150 cm. Przy obrabianiu ryby pomagał mu opiekun stanicy :/ Po wyfiletowaniu gościu wsiadł do łódki i wypłynął dalej łowić, a łeb ryby razem z kręgosłupem dumnie zawisnął na drzwie na wprost bramy wjazdowej. Gratulacje mistrzu ! Coż za postawa. Wypłakałeś się już na forum? Jak tak to uświadom sobie że w tej sytuacji dzwonisz na psr i policję albo wyciągasz telefon z możliwość nagrywania jeżeli uf taki posiadasz zaczynasz filmować. Przekazujesz nagranie policji i goście mają pozamiatane wcześniej czy później . Stanicowy? Co mnie to obchodzi że to stanicowy? Taki sam wyrok. Jeszcze raz powtórzę, bardzo się pszysłużyłeś populacji ryb skarżąc się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 To co wisi na drzewie to tołpyga. I ma około metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Mój wynik niedzielny to krótki szczupaczyna i zander ok 60cm.Rybki oczywiście rosną dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Mój wynik niedzielny to krótki szczupaczyna i zander ok 60cm.Rybki oczywiście rosną dalej. ważne, ze była wyprawa trochę zazdroszczę Wam sandaczy PSbiadoleniem i ciągłym narzekaniem na bezrybie polskich wód nic się nie zdziałaa z dnia na dzień mentalności ludzkiej się nie odmieni (chodzi mi o tego ubitego suma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi