paawelek83 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 tia.pewnie, że nikt nie pisze bo aż się nie chce pływać w taką pogodę jak dziś i wczoraj. łodzi było jak na lekarstwo jak nie w majówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 witam, dziś koło Wierzbicy 110 cm szczęścia )))) wróciło po sesji do domu, nie wiem jak sformatować zdjęcia by dało radę je umieścić, może ktoś chętny pomoże, a dwa dni temu dwa sumy po 115 cm koło ujścia Rządzy jako przyłów, buzi i do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Wbij je np. na http://photobucket.com , a później wklej linki na forum. Szybko i łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 witaj, a może podaj maila to ci wyślę i byś ty to ogarnął, bo ja troszkę laik )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Gratuluję, aż się wierzyć nie chce u mnie jedno branie taki ok 53 cm a wiem, że nie byłem najgorszy Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Byłem pierwszego w okolicach Pogorzelca (więc w sumie to już nie Zegrze). Mieliśmy kilka krótkich plus jednego 59 cm i jednego okonia ok. 25 cm. Wszystko na gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Hej, byłem na wodzie od 1.05 do 4.05, w sumie złowiłem około 18 pikeów, niestety większść to pistolety. Tylko trzy sztuki 50+, największy 65. Najlepiej było 2.05, tego dnia moja żona złowiła 11 szt. Jedna szt. 50+. Tego samego dnia spotkaliśmy dwóch wędkarzy przy moście w Wierzbicy, jeden mówił że trafił 110cm. Większość ryb padła na wirówki nr4 i 3" kopyta, niestety ani jeden szczupak nie skusił się na jerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Hej, byłem na wodzie od 1.05 do 4.05, w sumie złowiłem około 18 pikeów, niestety większść to pistolety. Tylko trzy sztuki 50+, największy 65. Najlepiej było 2.05, tego dnia moja żona złowiła 11 szt. Jedna szt. 50+. Tego samego dnia spotkaliśmy dwóch wędkarzy przy moście w Wierzbicy, jeden mówił że trafił 110cm. Większość ryb padła na wirówki nr4 i 3" kopyta, niestety ani jeden szczupak nie skusił się na jerki.witaj, to ja go trafiłem, było potem sporo pistoletów takich koło 30 cm, a potem cisza, mam zdjęcia, niestety nie wiem jak je skompresować by można je umieścić na forum ((, szczupak wziął na x-rap shad 08 silver na 6-ciu matrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Gratuluje łowcom pajkow heh , marius jak masz nadal problem z fotkami to dawaj smialo mi to je załaduje na serwer Edytowane 5 Maja 2014 przez robisum1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Gratuluje łowcom pajkow heh , marius jak masz nadal problem z fotkami to dawaj smialo mi to je załaduje na serwer super, daj maila to ci je wyślę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 W takim razie miło było poznać kolejnego usera jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Na prośbę kolegi marius-a wstawiam zdjęcia esoxa 110 cm,którego jest szansa ponownie mieć na kiju . Brawo marius za wynik i jeszcze większe za postawę . I jest szansa ze jeszcze JA go złowię 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 jeszcze mnie adrenalina trzyma moment uwolnienia był równie przyjemny jak hol, dzięki za pomoc z fotkami i życzę wszystkim połamania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Fantastyczna ryba z płytkiej wody Marius, jedna uwaga, zainwestuj i w aparat i w fotografa. Szkoda marnować szansę na zdjęcie życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 ryba z głębokiej, tylko nas zniosło na płytką podczas holu, a fptograf rzeczywiście , usprawiedliwię go przez emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 A fakt, pisałeś że z 6m rynny.Mi i mojemu przyjacielowi po kiju zajęło wiele wypraw, zanim zaczęliśmy robić poprawne i ciekawe zdjęcia ryb. Nie jest to takie łatwe na pontonie, czasem w trudnych warunkach. Dopóki nie zapanujesz nad emocjami dobre zdjęcie to kwestia przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 zgodzę się z tobą, może przy następnym się lepiej uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Gratulacje Marius, najważniejsze i najładniejsze jest to ostatnie zdjęcie, niestety nad Zegrzem to rytuał zapomniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 do tego bardzo mało miejsca na łódce żeby aparat wszystko uchwycił, musiałem się gimnastykować by objął i żebym z ryba w wodzie się nie znalazł jeszcze za zimna )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Gratulacje Marius, najważniejsze i najładniejsze jest to ostatnie zdjęcie, niestety nad Zegrzem to rytuał zapomniany wiem, też nad tym ubolewam, ale sami musimy o to dbac i liczyc, że inni zaczną znas brac przykład zabranie takiej ryby to jak wycięcie "Bartka" na opał, bezsensowna dewastacja pomnika przyrody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Koledzy zapytam, bo w maju przeważnie na płytkiej wodzie - tak byłem uczony, a w tym roku miałem też 81 cm i to też z koryta niedaleko od tego miejsca, czy to pogoda czy co, że na tej wodzie wbrew doktrynom ryby tylko na głębokiej? nawet pistolety po 30 cm brały nie płycej niż 4 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 okonie małe i te powyżej 35 cm też, miałem ich trzy, wszystko na was dalej czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włodi Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 To wygląda na to,że ten potwór dał się wyjąć z wody dwa razy.Złowiony 1 maja na kopyto.Z tego samego miejsca patrząc po fotach.Też miał 110cm.Szczęśliwym łowcą jest Pan Tomasz K. z Warszawy.Z kolegami na wodzie byliśmy od 1 do 4 maja.Z 'większych' ryb to przyłów sumka 70cm i bolenia 65cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius171081 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 no i dwa sumy jako przyłów po 115 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi