PiECIA Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Wczoraj na trzy godzinki przed zachodem słonka wypłynęliśmy z Klonem odpocząć od Mamy szalejącej z odkurzaczem. Zwiedzając "nowe" miejsca stanęliśmy nad wielgachnymi łukami. Efektem czego były dwa brania, przez duże "B". Młodemu zabrało kijek z ręki a mnie tym razem Karabelka nie utrzymała niedociętej ryby. Na plecionce ani grama śluzu... W weekend tam nie popłynę, ale w tygodniu bankowo;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Czyli sie dzieje sie więc jest szansa na sukces mimo że ciśnienie zaczęło lecieć na łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 No gratuluję Mario Coś tam gryzie,w tym roku jak w żadnym innym nie złowiłem tylu krótkich sandaczy,bardzo dużo brań,z wymiarowymi trochę gorzej ale najważniejsze,że gryzą Głęboko łowiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Gratulacje Mario! Dołączam się do pytania Kolegi powyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Pozostawię każdemu z Was niezmierzoną satysfakcję z samodzielnego dojścia do odpowiedzi na to pytanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dzisiaj, krótki wypad. Dwa sumki (nie sumy), 70 i 79 cm. Ten drugi, na sandaczowej wędce do 30 g.... Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Hej Ja też miałem dziś sumka też w okolicy 70cm ale na wędce do 14g i to jest super poza tym na tą samą wędkę wyjechał leszcz ok 2-3kg i....to by było na tyle. Dziś sandacze przede mną się pochowały tak, że nawet pstryka nie miałem ani Ja ani kompan u którego na łodzi pływałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 U mnie dzis tez na pusto i bez pstryka nawet. Za to dojezdzajac raniutko nad wode (do przystani ośrodka Dolomity) zaskoczyl mnie Borsuk ktory wyskoczyl jakiesz 15 metrow przed autem po czym spowrotem czmychnął w zarośla. Nie sądziłem ze borsuki maja tu nad Zegrzem swoje siedliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Panowie dostalem info ze w sobote zberetowano 130 sumow a najwiekszy mial 215 cm - wszystko w przystani 13. O innych nie mam info ale ciekawi mnie czy to prawda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Od kogo dostałeś to info? Pewnie ktoś trochę przesadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Panowie dostalem info ze w sobote zberetowano 130 sumow a najwiekszy mial 215 cm - wszystko w przystani 13. O innych nie mam info ale ciekawi mnie czy to prawda....co znaczy zberetowano? Edytowane 7 Lipca 2014 przez robisum1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Zberetowano w slangu Spinningowych Wyjadaczy tzn. Zabito uderzeniem w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 orzesz ty w morde mam nadzieje ze to plotka bez pokrycia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Od kogo dostałeś to info? Pewnie ktoś trochę przesadziłOd znajomego - wlasnie mam taka nadzieje choc co widzielismy w sobote na wodzie to przerastalo nasze wyobrazenie sumki po 120 - 130 cm lapane bosakiem.... głowa mala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Też mam taką nadzieję powinni co roku wprowadzać na Zegrzu ochronę na wybrany gatunek ryby tzn. Łowić można, brać nie wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Najbardziej sie boje ze z zegrza to zrobia kałuże - były szczupaki - nie ma były sandacze - nie ma były okonie - nie ma - bez przesady ale widząc po wpisach to więcej sandaczy złowiłem na kanale żerańskim niż z wpisów z zegrza... Sumy są - sezon, 2 i zostanie leszcz i płoć... przykre że taka ładna wode tez mozna "wypatroszyć " a pózniej tylko rybacy i kłusownicy sa winni. miejmy nadzieje ze info przekoloryzowane Chodź nadziei we mnie coraz mniej widząc co nad woda sie dzieje ;/ Edytowane 7 Lipca 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario11 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Informacja chyba przesadzona, bo wczoraj stanicowy z trzynastki twierdził, że "wczoraj (sobota) bylo slabo ale w zeszlym tygodniu to łapali..." Edytowane 7 Lipca 2014 przez mario11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 meme174 Z całym szacunkiem , ale 130 sztuk to w sezonie ,może......................................Mało wiarygodna liczba. A jeżeli jest to prawdą to żeby im w doopie stanęły na amen Pozdrawiam FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Byc moze chodzilo o caly tydzien... wolalem sie zapytac na forum. Mimo wszystko nie ladnie walic sumy na potege. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ludzie ale na logikę.... 130 szt.... przecież tyle łodzi(wynajmowanych i prywatnych) nie ma w 13tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Akurat o lodzie bym sie nie martwil malo to takich co poplyna zlowia wroce do samochodu i dalej nad wode. Dobrze ze info nie potwierdzone (mam taka nadzieje) bo juz starcilbym wiare w ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Z tego co widzialem padl sum 204 64 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Z tego co widzialem padl sum 204 64 kgmam nadzieje ze w wodzie jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Raczej w zalewie octowej Ludzie nasłuchali się głupot że one wyjadają sandacze i teraz jest nagonka na te biedne sumy. Edytowane 7 Lipca 2014 przez zuraw16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi