meme174 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) jednak ten pokolenie musi umrzeć.....Miejmy nadzieje ze szybko sumy sie naucza omijac mesiarskie zestawy Edytowane 8 Lipca 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Najwięcej Sandaczy wyjadają mięsiarze, gdyby w tym kraju ludzie mieli jakiś umiar to wszystko wyglądało by dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 jednak ten pokolenie musi umrzeć..... Miejmy nadzieje ze szbko sumy sie naucza omijac mesiarskie zestawy Które pokolenie? Bo ja znam także ludzi w średnim i całkiem młodym wieku, którzy idą równo w peletonie bicia po łbie każdej złowionej ryby, ze swoimi starszymi kolegami.Obawiam się, że zmiana pokoleniowa to za mało, by coś się zmieniło nad naszymi wodami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Mam podobne odczucia tylko że młodzi są jeszcze skuteczniejsi mają lepszą logistykę ,lepszy sprzęt ,większą wiedzę i w tępieniu drapieżników biją na łeb starych dziadków.Są pewne zmiany na lepsze ale to są zmiany kosmetyczne nie odczuwalne w żaden sposób . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Które pokolenie? Bo ja znam także ludzi w średnim i całkiem młodym wieku, którzy idą równo w peletonie bicia po łbie każdej złowionej ryby, ze swoimi starszymi kolegami.Obawiam się, że zmiana pokoleniowa to za mało, by coś się zmieniło nad naszymi wodami. Pokolenie bereciarzy i nie wazne ile ma wiosen na karku. Jezeli kogos urazilem wybaczcie - znam wielu wedkarzy ktorzy mogli by byc moimi ojcami - mimo wszystko wiedza co zrobic z ryba po zlowieniu. A co do mlodych to prawda ale jak ktos sie wychowuje na ww a tam co druga fota to z pikem perchem w lazience to jak ma.byc innaczej ? Zreszta koniec spamu wazne ze info bylo nie prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 mam nadzieje ze w wodzie jeszcze ? nie mam pojęcia - postaram sie dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jeśli chodzi o te 130 sumów to pewnie nawet tyle ich w Zegrzu nie pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jeśli chodzi o te 130 sumów to pewnie nawet tyle ich w Zegrzu nie pływa Mysle ze plywa plywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Żartuje,jasne że pływa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Panowie dostalem info ze w sobote zberetowano 130 sumow a najwiekszy mial 215 cm - wszystko w przystani 13. O innych nie mam info ale ciekawi mnie czy to prawda....No to ładnie liczba urosła, bo w niedzielę rano była jeszcze jedno cyfrowa(w tym wymienione 215cm)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 czyli jednak 215 padło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Też o tym 215 słyszałem,ale nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Blisko 2 strony o tym, że ktoś, coś, gdzieś... Jeden tylko słyszał, drugi nic nie widział, za to trzeci wie, że podobno. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Blisko 2 strony o tym, że ktoś, coś, gdzieś... Jeden tylko słyszał, drugi nic nie widział, za to trzeci wie, że podobno.Łoj tam, jest taki wątek o multiku, który dorobił się 30-iluś tam stron jeszcze w momencie, gdy ów sprzętem łowiła (przez kilka godzin, bez ryby) jedynie jedna z udzielających się w nim osób Tu przynajmniej o jakichś rybach piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario11 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Blisko 2 strony o tym, że ktoś, coś, gdzieś... Jeden tylko słyszał, drugi nic nie widział, za to trzeci wie, że podobno.ja za to wiem na pewno, bo widziałem, że w niedziele wyjechał boleń ok. 60+ i sumek 70+ (trochę ponad) - rybki widziałem gdy były już oprawiane i filetowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Pół biedy jak 70+, ale jak faktycznie wyjechał ten 215 to się mozna wk...ć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Podpytalem - Ten 204 64 kg z wplywu bugu zostal zabrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Noo i przynajmniej nie będzie wyżerał juz sandaczy A na powaznie to szkoda takiej ryby [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Jakby sumy w Zz miały się żywic głównie sandaczem( jak twierdzą wędkarze) to zdechłyby z głodu. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Kaczynumer - Good point Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Podpytalem - Ten 204 64 kg z wplywu bugu zostal zabranyteraz trzeba uważać na kotlety rybne w smazalni, jak świecą w ciemności na dluo seledyn to znaczy że z tego suma i wszystkie możliwe toksyny świata są w nich zawarte, oby trzecie oko wyrosło inteligentowi co sobie zafundował taki rarytas dla podniebienia jak XX letnia rybka patrolujaca niezbyt czyste dna naszych wód. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Wróćmy może do tematyki wątku. Ktoś coś w tym tygodniu? Pogoda sie nieco popsula wiec w weekend jest szansa na wędkowanie bez wiadomego towarzystwa na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Co za Idiota zabrał taką rybę, brak mi słów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 W zeszlym sezonie zabrany zostal 234 84 w porcie wodnik, kurde slad na deskach keii po jego sluzie utrzymywal sie z 2 tygodnie Wracajac do tematu wujaszek plywal wczoraj i dopiero podlubal okonki prawie pod zapora Debe a tak to nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi