paawelek83 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 uwierz mi, że czasami jesteście na brzegu tak schowani, że nic nie widać jak płynie się wzdłuż brzegu.a swoją drogą to ostatnio gość chyba miał zestaw surfcastingowy bo przepływałem ok 100m od główki WTW i woblerem zdjąłem mu gruntówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 link o który prosiłeś https://www.youtube.com/watch?v=5qkQksBhjIc gość ma dużo filmików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 a tak odnośnie Fotoradaru to kolega tu z forum nabył ostatnio za kilka stówek "fotoradar" i zainstalował sobie na relingu, małe, niewidoczne a dowody zbrodni są( niestety mnie też nagrał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 a tak odnośnie Fotoradaru to kolega tu z forum nabył ostatnio za kilka stówek "fotoradar" i zainstalował sobie na relingu, małe, niewidoczne a dowody zbrodni są( niestety mnie też nagrał ) https://www.dropbox.com/s/l98r1zgd72r9jwy/Pawe%C5%82ek%3B-%29.mp4 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Piotrek tylko ja to widzę z "pikselozą" czy taka kiepska jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 W oryginale nie ma pikselozy;-) Może zakończymy ten offtop?:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 @pawelek83 wszystko to kwestia wagi lodki i wysokosci burty. Kazdy plywa tym co ma a tych piratow trzeba scigac swoją drogą. @Piecia, Instalacja na relingu to super pomysl. BTW ktos cos w ostatnich polowil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 @paawelek83, jak nie chcesz fikołków na skorupie robić przy 0,5 metrowej fali to zmień pływadło na ponton, albo łódeczkę z podwójnym kilem (taki mały katamaran), inna bajka.... Bezpieczniejszy będziesz przy fali bocznej a i w ślizgu możesz popływać o ile silnik pozwoli . Nawet jak Ci wariat dużą łodzią koło burty śmignie to na dwóch balonach nie czuć tego jak w łódce, choćby nawet duża była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 @paawelek83, jak nie chcesz fikołków na skorupie robić przy 0,5 metrowej fali to zmień pływadło na ponton, albo łódeczkę z podwójnym kilem (taki mały katamaran), inna bajka.... Bezpieczniejszy będziesz przy fali bocznej a i w ślizgu możesz popływać o ile silnik pozwoli . Nawet jak Ci wariat dużą łodzią koło burty śmignie to na dwóch balonach nie czuć tego jak w łódce, choćby nawet duża była.Źle mnie zrozumiałeś bo to nie ja mam problem z falami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Pawełku, połowiliście? U nas co chwilę mętnooki lądował na pokładzie;) Choć okoliczności miejscówki z tyłka jak widziałeś, to przynajmniej gwarantowała ślubnej kontakt z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Źle mnie zrozumiałeś bo to nie ja mam problem z falami@KMR1 To ja się z nimi zmagam ale problemu nie mam BTW zmiana łódki na razie nie wchodzi w gre i trzeba się zadowolić tym co mam. A w przyszłości pewnie zmienię na coś stabilniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 a tak, rację macie @paawelek83 i @Bandit A tak w ogóle, jak sytuacja na Zegrzu z sandaczem, Koledzy łowicie cokolwiek?Pytam, bo trzeba wreszcie się tam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Byłem dziś i zero kontaktu z sandaczem.Na echu zero drobnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Cisnienie spada bo szykuje sie załamanie pogody i moze tu jest przyczyna. A jak z weekendem? Jest szansa na wspolny wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 w weekend jednego przypadkowego karpika w trollu, 16kg 93cm -kilka fot i cały i zdrowy wrócił do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 trollowałem wczoraj po południu i na 0.A jak u Was efekty w ostatni weekend i w tym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 w poniedzialem sumek z 2kg, i drugi 115 8kg, maly bolek i szczuply ok 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 trollowałem wczoraj po południu i na 0.A jak u Was efekty w ostatni weekend i w tym tygodniu? Może trzeba było trollingować? -- Piotrek(iPad&Tapatalk HD) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 W niedzielę bardziej turystycznie i na odcinku most - zapora mnóstwo padniętej małej babki przy brzegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Panowie, Czy wakacje zegrzyńskie już zbliżają się ku końcowi ? Mam nadzieję że tak. na sąsiednim forum s-d.pl wyjechał ładny zander 83 cm. Coś już u Was się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Znajomy założył wypożyczalnię; może ktoś sprawdzi i napisze jak się sprawuje?https://www.facebook.com/adam.grabowski.520?sk=wall 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoatRent Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Ws. ogłoszeń komercyjnych proszę o kontakt z Adminem (@Remek lub @Friko) Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ciekawość mnie zżera bo czasu brak by na wodzie się pojawić, co słychać na naszym mazowieckim eldorado? Woda sie już raczej schlodzila i natleniła. Czy cos się ruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 wczoraj na echu miala 17stopni, ale nędza nic nie stuka puka od 5-7 ostatnich dni choć w sobotę skubali okonie pod Đebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) http://www.pzw13.pl/Zawody-Spinningowe/Ryby-ryby-ryby.-Gdzie-nie-zarzucisz-ryby.html W Zegrzu coś tam połowili na zawodach. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Andrzej1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi