Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda drogo,ale można, musisz sprawdzić na stronie OMPZW

Mozna spróbować kupic online na eokon.pl

@ronin - faktycznie dzis ruch nie byl za duzy. I oby trolownikow bylo jak najmniej bo do szewskiej pasji doprowadza czlowieka to ich przeplywanie prawie burta w burte jak czlowiek sie zacumuje na fajnej miejscowce.

Mozna spróbować kupic online na eokon.pl

@ronin - faktycznie dzis ruch nie byl za duzy. I oby trolownikow bylo jak najmniej bo do szewskiej pasji doprowadza czlowieka to ich przeplywanie prawie burta w burte jak czlowiek sie zacumuje na fajnej miejscowce.

Trzeba kupić sobie pistolet(wiatrówkę) i strzelać takim w burty, a żaglówkom w żagle. 

może się nauczą.

Zastanawiam się, czy nie przesiąść się na przypony fluorocabonowe, czy ktoś może podzielić spostrzeżeniami na tej wodzie?

Czy przy przejrzystości wody ZZ ma znaczenie czy to jest wolfram czy fluorocabon?

Cały sezon używałem fluo i nie stwierdzam aby miało to znaczenie .

Edytowane przez cometopudge

w sobotę byłem sprawdzić jak wygląda odcinek od betonów do wieliszewa i nie było za bogato.... znacznie lepiej było na głównej czaszy i w górę.... czy denaturat króluje to nie mam pojęcia bo ja akurat na ten kolor nie złowiłem na zalewie nawet pół okonka...

dziś sytuacja powtórzyła się (przynajmniej rano) z soboty.... bardzo bardzo intensywne żerowanie do ok 8ej potem cisza....... niestety nie mogłem zostać do wieczora więc nie wiem czy tak jak w sobotę po 17ej znów zaczęły rzucać się na wszystko co przypominało jedzenie....

• Like 1