Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

...a ja właśnie zasięgnąłem informacji u Przyjaciela który startuje od 22 lat w okręgu jak było....i okazuje się że został Mistrzem :)

Cieszę się bo to mój pierwszy Szef w pracy i trochę taki nauczyciel wędkarski, również w duecie z Piotrkiem zaliczyłem swoje pierwsze podium na zawodach Muskie parę lat temu B)

...ale faktycznie z rybami TRA - GED - IA !!

plywalem z Piotrkiem w ostatniej turze, utopil siatkę z jednym okoniem na koniec, na szczescie nie przeszkodziło to w zdobyciu mistrzostwa

Edytowane przez Osin
  • Like 1

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

...a ja właśnie zasięgnąłem informacji u Przyjaciela który startuje od 22 lat w okręgu jak było....i okazuje się że został Mistrzem :)

Cieszę się bo to mój pierwszy Szef w pracy i trochę taki nauczyciel wędkarski, również w duecie z Piotrkiem zaliczyłem swoje pierwsze podium na zawodach Muskie parę lat temu B)

...ale faktycznie z rybami TRA - GED - IA !!

Ja też miałem okazję pogratulować Piotrkowi. Jest dobry, ale przy tym bardzo skromny i ma dużo pokory. Efekt jest :) .

A zawody o puchar MUSKIE zawsze mile wspominam

• Like 1

Dzisiaj na Zegrzu przez 4 godziny pływania przyłów w postaci tołpygi 100 cm( zdjęcie w odpowiednim dziale), 3 okonie w przedziale 25-30 cm i jeden sumik ok 40 cm... Na wodzie ja na początek tygodnia sporo łodzi, w większości z kwokami... Na jednej łodzi nawet byłem świadkiem wyjęcia sumika ok 90 cm, prawdopodobnie dostał w beret :(

pływać jest sens.... rekreacyjnie i poznawczo :) bo sandacza to można se zdjęcia na jerkbaicie pooglądać :)

wekend pływania.... zalew....bug do czarnowa i narew do gzowa.....cztery maluchy....ładny bolek dwa małe sumki - wynik na dwóch na łodzi....... oczywiście wszyscy mówią "wczoraj brały.... miałem dwie siedemdziesiątki i sumka pod 50 kg ale mi zszedł....." że też kuźwa wszyscy łowią ryby jak jestem w pracy....

• Like 1

• 3 tygodnie później...

a jak się sprawy mają z trolingowcami? nadal plaga i wpływają w łowisko udając że nie widzą i nie słyszą szpetnych przekleństw rzucanych w ich kierunku lub bezczelnie pytając o wyniki? czy może jednak nastała już kultura i wiedzą jakie mają zachować odległości od pozostałych łowiących? kurcze upały się kończą a ja nadal bzdury piszę...... trol trolem będzie i nic tego nie zmieni...

Dzięki za info Maćku i graty za całkiem przyzwoite rybki jak na naszą wodę :)

A trochę sandaczowych pstryków miałeś?

Z rzutu nic się nie działo,nie było nawet pstryków ,więc przerzucilismy się na trolla i trafiłem te rybki... Co do trollingowcow... Jak pływalem,nadzwyczaj mało łodzi było więc nie było żadnego problemu :-)