Spawciu Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 nie wiem czy na palcach jednej ręki nie dało sie policzyć okoni +30 z dwóch dni ja te 29tki na troka - ale na szczęscie mocno nie zassały i w super kondycji wrócily do wody patrząc na pogorzelec-serock-zegrze to najgożej było własnie na zegrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) ...a ja właśnie zasięgnąłem informacji u Przyjaciela który startuje od 22 lat w okręgu jak było....i okazuje się że został Mistrzem Cieszę się bo to mój pierwszy Szef w pracy i trochę taki nauczyciel wędkarski, również w duecie z Piotrkiem zaliczyłem swoje pierwsze podium na zawodach Muskie parę lat temu ...ale faktycznie z rybami TRA - GED - IA !!plywalem z Piotrkiem w ostatniej turze, utopil siatkę z jednym okoniem na koniec, na szczescie nie przeszkodziło to w zdobyciu mistrzostwa Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Osin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Haha to jest zuch:) Pisał mi o tym, ale tak jak mówisz na szczęście się udało po 22 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Po prostu ja przynoszę szczęście, w tamtym roku kończyłem też z nowym mistrzem okręgu Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Osin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ktoś coś gdzieś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 sumki wywożą z wody....i to w większych ilościach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 ...a ja właśnie zasięgnąłem informacji u Przyjaciela który startuje od 22 lat w okręgu jak było....i okazuje się że został Mistrzem Cieszę się bo to mój pierwszy Szef w pracy i trochę taki nauczyciel wędkarski, również w duecie z Piotrkiem zaliczyłem swoje pierwsze podium na zawodach Muskie parę lat temu ...ale faktycznie z rybami TRA - GED - IA !!Ja też miałem okazję pogratulować Piotrkowi. Jest dobry, ale przy tym bardzo skromny i ma dużo pokory. Efekt jest .A zawody o puchar MUSKIE zawsze mile wspominam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Dzisiaj na Zegrzu przez 4 godziny pływania przyłów w postaci tołpygi 100 cm( zdjęcie w odpowiednim dziale), 3 okonie w przedziale 25-30 cm i jeden sumik ok 40 cm... Na wodzie ja na początek tygodnia sporo łodzi, w większości z kwokami... Na jednej łodzi nawet byłem świadkiem wyjęcia sumika ok 90 cm, prawdopodobnie dostał w beret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Posiada ktos Stc Loomis-NFC Lamiglas lub inne topowe konstrukcje na sandacza,okonia i lowi na Zegrzu.Chetnie bym sie umowil na chwile w celu oddania kilku rzutow.Zapraszam na priv pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Czy jest sens plywac za sandaczem nie znajac zbiornika a tylko na podstawie map batymetrycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Czy jest sens plywac za sandaczem nie znajac zbiornika a tylko na podstawie map batymetrycznych?Witam, oczywiście że jest, pływając poznajesz zbiornik, a jak się coś uwiesi to masz odpowiedź gdzie są ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 pływać jest sens.... rekreacyjnie i poznawczo bo sandacza to można se zdjęcia na jerkbaicie pooglądać wekend pływania.... zalew....bug do czarnowa i narew do gzowa.....cztery maluchy....ładny bolek dwa małe sumki - wynik na dwóch na łodzi....... oczywiście wszyscy mówią "wczoraj brały.... miałem dwie siedemdziesiątki i sumka pod 50 kg ale mi zszedł....." że też kuźwa wszyscy łowią ryby jak jestem w pracy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Odświeżę wątek, bo spadł tak daleko, że ledwo go odnalazłem czy dalej jest tak "dobrze" jak napisał Kolega powyżej? Waham się czy nie podjechać w weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Byłem we wtorek to szału nie było... Sumem ok metra,szczupły 50tak i sandałek jak dłoń... Ryb na echosondzie wyjątkowo mało,ale pływać zawsze warto ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dzięki za info Maćku i graty za całkiem przyzwoite rybki jak na naszą wodę A trochę sandaczowych pstryków miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 a jak się sprawy mają z trolingowcami? nadal plaga i wpływają w łowisko udając że nie widzą i nie słyszą szpetnych przekleństw rzucanych w ich kierunku lub bezczelnie pytając o wyniki? czy może jednak nastała już kultura i wiedzą jakie mają zachować odległości od pozostałych łowiących? kurcze upały się kończą a ja nadal bzdury piszę...... trol trolem będzie i nic tego nie zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dzięki za info Maćku i graty za całkiem przyzwoite rybki jak na naszą wodę A trochę sandaczowych pstryków miałeś?Z rzutu nic się nie działo,nie było nawet pstryków ,więc przerzucilismy się na trolla i trafiłem te rybki... Co do trollingowcow... Jak pływalem,nadzwyczaj mało łodzi było więc nie było żadnego problemu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Czesc. Maciek czyli warto sie wybrac? Bedziesz w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Piątek mam wolny, więc jak coś to możemy się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Maciuś jak będę mial z kim malego zostawić to sie odezwę. Gryza troszkę sandaczyki czy lipa ? Na bugu parę wydlubalem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Masz priv, albo na facebooku się zgadajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieBullen Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ma ktoś może łajbę nad Zegrzem i chciałby przygarnąć towarzysza na łódź? Chętnie na wspólne sandaczowe jigowe łowy? Zwykle mam wolne w tygodniu, rozmowny i mobilny. Zero tolerancji dla chamstwa na wodzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Będę miał na uwadze Kolegę, ale dopiero październik/listopad wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieBullen Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Nie spieszy mi się. Zresztą urlop mi zabrali to tylko krótkie wypady mi zostały...a nad Wisełkę ukochaną nie chodzę. Stanowczo za dużo ludzi i za dużo zapachów kojarzących mi się z pracą wytwarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wczoraj w przystani koła 13 życie straciła, ładna 102 cm pajczyca. Wyjechała w czarnym worku. RIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi