luk_80 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wczoraj w przystani koła 13 życie straciła, ładna 102 cm pajczyca. Wyjechała w czarnym worku. RIP. Bo pozwala na to regulamin RAPR. Tak długo jak się go nie zmieni lub nie wprowadzi także górnych wymiarów ochronnych takie akcje będą się powtarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Bo pozwala na to regulamin RAPR. Tak długo jak się go nie zmieni lub nie wprowadzi także górnych wymiarów ochronnych takie akcje będą się powtarzać. A ja myślę, że nawet wprowadzenie tych wymiarow nic nie da,bo ci,którzy będą chcieli,to i tak będę mieli to w głębokiej du... Szkoda takiej ryby,no ale niestety nic na to nie poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Pewnie będą tacy co będą mieć to w d... ale przynajmniej mógłbyś zareagować bądź zgłosić taki fakt gdybyś to widział. Teraz co najwyżej możemy sobie o tym pisać na forum bo wedle przepisów nie zrobili nic nielegalnego. I to jest najbardziej przykre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzu Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dziś 12 okoni i jeden szczupły 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 był ktoś koledzy w ostatnim tygodni ??? i czy coś gryzło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 tylko zasłyszane ale okoń ponoć już ładnie się ruszył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 był ktoś koledzy w ostatnim tygodni ??? i czy coś gryzło ??[/quotewitam, zazwyczaj jak coś się dzieje, to na forum cisza, ale ja jestem w weekendy prawie wszystkie , od początku sierpnia i jeden sandacz sie zameldował 57 cm w zeszłą sobotę, a i dwa maluchy na zbokaTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 teraz się ruszy na forum bo Puchar Zalewu w ten weekend i pół Polski się zjedzie a wcześniej rekonesans przyjezdnych przez forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 czyli w ten najbliższy weekend nie ma co na zalew jechać? czy może zawody będą na odcinku wieliszew - zapora a dla pozostałych zostawią resztę wody...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 zawody na odcinku most w Zegrzu-zapora reszta.... żaglówki i skutery a między nimi baylinery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 zawody na odcinku most w Zegrzu-zapora reszta.... żaglówki i skutery a między nimi baylinery.....i ciągły odgłos kwoków - wczoraj chyba z 5 było słychać w okolicy mostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 nie wiem jak na zawodach ale jeżeli zawodnicy mieli tyle brań okoni co ja dziś to......mieć nadzieję pozostaje by zawody były na żywej rybie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jak tam po ostatnim weekendzie Koledzy? Był może ktoś? Mętnooki się "ruszył"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 zawsze są na żywej rybie ... przynajmniej u mnie w kole , a nasi organizowali puchar zegrza , było ryb , w ten weekend też były ale marudne bardzo ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ktoś dziś pływał? Co slychac na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Okoń z sumem aktywne. Szczupak sandacz bardzo słabo . Motorowodniaków niestety jeszcze za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jeszcze przy takiej pogodzie nie ma się co dziwić... Ale zaraz dowali deszcz i spory przymrozek to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Info ze stanicy: w sobote wyjechaly na patelnie dwa szczupaki. 115 i 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam,był ktoś dzisiaj na Zegrzu? Jakieś efekty?Wstałem raniutko z zamiarem spinningowania za sandałem, ale wiatr za oknami skutecznie mnie zniechęcił. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A moim zdaniem jeśli chodzi o ZZ to jak nie wieje to nie biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A to ciekawe spostrzeżenie, chociaż.... patrząc na swoje wyniki w ostatnich latach może powinienem się zgodzić z Kolegą...nic to, idą przymrozki to może coś się ruszy niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Lekki wiaterek jest konieczny, ale jeśli u mnie wieje tak że drzewa kłaniają się latarniom, to na jeziorze łódka na dwóch kotwicach dryfuje. Łowy, ani nie są skuteczne, ani też przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Też się zgadzam...mi wystarczy jak drzewka się trochę przechylają i już wiem, że w opadzie sobie nie połowię spokojnie (chyba że tylko z wiatrem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Z pogodą nie ma potrzeby walczyć, trzeba nauczyć się ją wykorzystywać:] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Komfort łowienia to jedno, ale z doświadczenia wiem że jak nie wieje to jest ciężko....a podczas wiatru da się spokojnie łowić z opadu....kwestia techniki, napłynięcia i odpowiedniego dobrania sprzętu... Edytowane 7 Października 2015 przez malcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi