kostom63 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Wczoraj , wczoraj ostatnio tylko na tygodniu dobra pogoda a jak weekend i człowiek pracy może pojechać to wiatr, deszcz albo inne ekstremalne ruchy ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Wczoraj , wczoraj ostatnio tylko na tygodniu dobra pogoda a jak weekend i człowiek pracy może pojechać to wiatr, deszcz albo inne ekstremalne ruchy ciśnienia Nie ma złej pogody To ludzie są źle ubrani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Nie ma złej pogody To ludzie są źle ubrani A próbowałeś łowić w ostatnią niedzielę ? Deszcz i mróz niestraszny , mówię o gorszym żerowaniu ryb , lub braku możliwości postawienia łódki , czy zarzucenia wędki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Cześć, u mnie dziś na 0, wiem że zlapane były 4 szczupaki i 1 sandacz , chyba wczoraj było lepiej. A pogoda taka "piękna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 właśnie dlatego nie brały, bo było "ładnie"... jak jest słoneczko, to jest gorzej...lepiej jest gdy jest gorzej, znaczy gorsza pogoda, mały deszczyk... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Stąd "piękna" w ramkach się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) ???? Edytowane 22 Grudnia 2015 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 dziś rano rekonesans z brzegu i kilka pasiaków na paprocha łódek mało czuć święta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfilo Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Był ktoś na wodzie w święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Był ktoś na wodzie w święta?Chyba tylko Mikołaj Od wtorku całodobowy mróz wiec to chyba ostatnie 3 dni na łowienie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 mróz? grożą tym mrozem od dwóch miesięcy......i na obietnicach się kończy....w święta na zalewie mocno wiało....znajomy był....wytrwał do 11ej od rana a i tak tylko dzięki temu że był przy zaporze....zaliczył dwa brania z czego po jednym szczupak odpłynął z kolczykiem z silikonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Tym razem nie tylko straszą Do zobaczenia na lodzie na początku 2016! PS. A w weekend woda darzyła niektórym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 woda ciepła jak na tą porę roku to i rybka aktywna..... na pewnym starorzeczu bugu polowanie na drobnicę wygląda tak jak 50 lat temu czy ktoś w sylwestra na zalew się może wybiera? tak noworocznie pożegnać stary rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Mi w weekend nie darzyła a przepłynąłem sporo kilometrów i kilka miejsc sprawdziłem.W sylwestra na ZZ będę, ale wyciągać łódkę bo wcześniej nie mam czasu. mam nadzieję, że bez siekiery się obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 A ja dzis zakończyłem sezon jedną wampirzastą rybką. Rano gwiździło jak nie powiem gdzie - ech ten zimowy wschodni wiaterek.)) Przypadkiem udalo sie spotkac kolege Olo86 ktorego pozdrawiam. I tak sezon 2015 przechodzi do historii (chyba ze nie wytrzymam i pogoda pozwoli to w sylwestrowy poranek popełnie poprawiny). Paweł bez siekierki może się sie nie obejść. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cisza?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Jak ryby biorą to zawsze cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Do tej pory z Zalewem miałem styczność raczej sporadyczną i póki co nie polubiliśmy się za bardzo :-) Na każdego przyjdzie czas tak też stało się ze mną mam zamiar postawić łódkę na zegrzu tylko pytanie do łowców z tą wodą zaprzyjaźnionych - którą część Zalewu polecacie jeśli chodzi o szczupaka?Myślałem o okolicach Rynii i mocnym eksplorowaniu właśnie tej części wody od Ryni do wideł Bug - Narew, głównie pod kątem zębatych - dobry pomysł? :-) Plus dalsze spływy właśnie Bugiem lub Narwią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Kolejny desperat.Jak bym miał alternatywę to nie postawił bym łódk nad Zegrzem.Rybostan kuleje, skutery i żaglówki nie robią sobie nic z zakotwiczonego wędkarza a trolejbusy zgarniają zestawy Edytowane 29 Stycznia 2016 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kolejny desperat.Jak bym miał alternatywę to nie postawił bym łódk nad Zegrzem.Rybostan kuleje, skutery i żaglówki nie robią sobie nic z zakotwiczonego wędkarza a trolejbusy zgarniają zestawyPaweł możesz postawić nad Wisełką ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Rozważam zabranie łodzi z Mazur i zwyczajnie zastanawiam się czy ma to sens :-) Tak jak pisałem mimo, że mieszkam w Warszawie to nad Zegrzem byłem może z 5 razy w ciągu 9 lat :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Paweł możesz postawić nad Wisełką ☺Nie lubię patrzeć czy jest powódź czy niżówka, że z portu nie można wypłynąć. Na ZZ wiem, że jeśli tylko pogoda pozwala to wypływam a wyniki... nie codziennie jest dzień dziecka i są dni kiedy wraca się bez dotknięcia(nawet okonka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Rozważam zabranie łodzi z Mazur i zwyczajnie zastanawiam się czy ma to sens :-) Tak jak pisałem mimo, że mieszkam w Warszawie to nad Zegrzem byłem może z 5 razy w ciągu 9 lat :-)Jeśli na Mazurach masz metę gdzie łowisz regularnie i odległość nie stanowi przeszkody to polecam tam zostać. Zegrze to woda która nie specjalnie darzy rybami. Oczywiście w takiej wodzie muszą być okazy i są ale osobiście jeszcze na taki nie trafiłem za to wiele dni spędzonych na zero.Ale może po prostu nie potrafię łowić.Nie mam zamiaru zniechęcać tylko piszę jak jest. Śledzę wyniki zawodów GPx Polski i znając wyniki jakie padają na ZZ to przeważnie blado wypada na tle reszty łowisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 7 ekip rybackich robi skuteczną robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 7 ekip rybackich robi skuteczną robotę Do tego etatowi mięsiarze dzien w dzien wyworzacy kilogramy ryb ze o dziesiątkowaniu sandacza w tarle nie wspomne. A to wszystko pod nosem ZG PZW i OM. Ot taka to nasza Zegrzyńska rzeczywiatosc. Na szczescie cos tam jeszcze w wodzie plywa a etycznych wedkarzy przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi