Delux Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 To widze ze powtarza sie sytuacja z zeszlego roku tylko w tym jest jakies 2-3 tyg wczesniej. Po co okonie maja sie uganiac za wabikami jak takie żarełko pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Panowie, pływaliśmy wczoraj od 5:30 do ok. 12:00 i to co zobaczyliśmy jest załamujące...Kontaktu zero (nie liczę leszcza który próbował - dosłownie(!) - połknąć 10 cm gumę). Widzieliśmy jedną łódkę spośród tych "zawodniczych" która wezwała sędziów do mierzenia/ważenia. Tuż po 7:30 kiedy "zawodnicy" wyrwali z przystani niczym psy spuszczone ze smyczy, naszej prawidłowo zacumowanej łodzi o mało nie staranowała biało-czerwona łódka z dwoma jegomościami którzy nawet nie uniesli ręki w geście przeprosin...brakowało dosłownie 10 metrów, kiedy zdażyliśmy krzyknąć(!) Chamstwo i tyle... Do tego standardowy problem w postaci "łysych amatorów szybkich motorówek i skuterów wodnych" . Po godzinieo 10ej zaczęliśmy poważnie obawiać się o swoje bezpieczeństwo. Póżna wiosnę i wczesne lato postanowiłem definitywnie sobie odpuścić. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Na zegrzu wysyp ochotki na dnie stad moze i te slaby wyniki . Bylem i najgorszy sektor to wlasnie odcinek debe most . Na serocku i pogorzelcu szlo cos polapac . Serock najwiekszy 28cm okon pogorzelec 26cm . Zegrze na 0;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 @Martin77 Jesli plywac w okresie czerwiec-wrzesien to tylko rano od switu do max 9 rano potem strasznie i niebezpieczne sie robi. Tez to przezylem kilka razy. Szkoda nerwów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Kolego "dziki1916", jeżeli to miało być też do mnie to wiedz, że ja w zawodach nie startowałem. Przyjechałem po prostu odpocząć na wodzie, więc spuść trochę z tonu proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Mam wrażenie, że kolega (po kiju) ma połowe tych lat na karku co ja. Może zobacz sobie 15 pierwszych stron w tym wątku bo może tych czasów nie pamiętasz. A moze nawet nie czytaj tylko zobacz zdięcia. Moze wtedy coś załapiesz. Dlaczego ludzie łowią w ZZ - głownie dla sentymentu i widoków.? Nie wiem jak jest teraz ale kiedyś w maju i czerwcu i jesienią nie było łodzi w przystaniach w weekand- dalej tak jest? Nie wiem bo nie łowie od paru lat w wodach PZW. Płaciłem składki do PZW po to żeby nimi gospodarowli i utrzymywali stan robostanu. Nie umieją, nie płacę. W wannie sobie połowie w domu a na wycieczkę nad ZZ pójdę bez wędki Rybę złowię w wodzie innej niż PZW. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Jan76 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Co Ty Pawełku w mule okoni szukałeś?;-)akurat to nie moja przynęta tylko kolega z łódki rzucił nie w tą stronę co trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Paweł...nie tłumacz się kolegą.....po prostu przyznaj się że grabiłeś sobie miejscóweczkę na karasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Paweł...nie tłumacz się kolegą.....po prostu przyznaj się że grabiłeś sobie miejscóweczkę na karasie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RON Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam.Panowie macie może wiedzę gdzie na Zegrze mogą być wolne miejsca na trzymanie łódki w tym sezonie 4.30 dł 2.00 szeroką.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Z soboty na niedziele bylismy na nocke.Jeden sandacz kolegi na mandule i jeden spiety drapieznik. Sandacze wieczorem czochraly koguta,ale nie daly sie zapiac. Tylko na leszcze mozna bylo liczyc,bo pewnie braly koguta i cykade pletwami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inzynieroneteu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 ron, port przy starym moscie w zegrzu, przy 13, maja chyba jeszcze miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 jak byłem jakiś czas temu w czwórce też było jakoś pustawo ale nie wiem czy przyjmują łodzie...ogólnie portów nad zalewem trochę jest ale ceny mają jak w ritz'u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam.Panowie macie może wiedzę gdzie na Zegrze mogą być wolne miejsca na trzymanie łódki w tym sezonie 4.30 dł 2.00 szeroką.?Przystań: koła nr 4 lub 13 w Zegrzu, nr 6 w Serocku, słynna smażlnia w Wierzbicy, koła nr 3 w Pogorzelcu.Najlepsze są wg mnie 13 i 6 ze względu na komfort i ceny.Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 W 13 miejsc nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 W kole 4 masz pewnie miejsce ale bez monitoringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) info. prosto z "13",miejsce jest na łódkę nie większą jak 4m i odkrytą.Tu masz numer do stanicy 22-782-25-62Może na Twoją 4.30 się zgodzą -zadzwoń. Edytowane 8 Czerwca 2016 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Nie wiem czy się do 4-ki dodzwonisz, przystaniowy w szpitalu.Dziś pierwszy raz w tym roku słyszałem na Zegrzu kwoka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Może ktoś sprawdzał czy są sumy? W maju popularne było łowienie szczupaków na ciężkiego jiga,może w czerwcu na szczupaki działa kwok. ha ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jeden jest. Wczoraj widziałem powyżej mostu jak ktoś na łódce siedział nad nim z godzinę, zanim mu się urwał (lub odhaczył). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 W niedziele mieli takiego 40-50 kg na spina. Odhaczony przy lodzi odplynal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 W niedziele mieli takiego 40-50 kg na spina. Odhaczony przy lodzi odplynal Odpłynął ...? Mam nadzieję,że nie do restauracji w Serocku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Widzialem,jak pisalem wypuszczony,nie wciagali do lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Odpłynął przy łodzi ale chyba na agrafce. Edytowane 13 Czerwca 2016 przez cometopudge 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Cześć, ja też widziałem , Odpłynął, i nie wiem skąd brak zaufania do kolegi . Że może kłamie , czy niedorozwinięty, czy ślepo widzi , czy po prostu tak fajnie i śmiesznie podważyć czyjeś zdanie jak się nie było , nie widziało ? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi