Delux Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Od święta coś się złapie ????Fote to chyba ze swojego archiwum wyciagnales 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Fote to chyba ze swojego archiwum wyciagnales Taa, boluś z maja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ta to bardzo aktualne wyniki polowow, a moze to maj 2015. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ta to bardzo aktualne wyniki polowow, a moze to maj 2015.A może to maj 1995, kto wie ? Byłem w piątek, okonie biorą jak głupie. Niestety sama młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Czterdzieści lat temu też nie brały - film ,,dzieje się,, w okolicy Serocka ale chyba wszyscy chcielibyśmy się przenieść w tamte czasy z dzisiejszym sprzętem Sorry za off-topic ..https://youtu.be/S4H7BGFsPa8?t=2396Film nic nie stracił na aktualności. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez Andrzej1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 no rewelacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Niby czarno-biały ale treść jakby z 2016 roku .Smutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wczoraj podobny bolek był skrobany na stole ;]. Smacznego dla łowcy. Łowi się cieżko szczególnie w taką pogodę, więc postanowiłem wyciągnąć nogi i trochę potrollingować. Efekt mały sumek 70 cm . Może ktoś widizął 2 gości na pontonie z jakimiś napisami na plecach ubrani w moro tak samo. ? To jakiś wędkarski weekendowy team czy PSR? Nie udało mi się doczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Na bugu to juz tylko bolki i krąpie się ostały ,a jak widzę to i te pierwsze niedługo podziela los sandaczy , szczupaków ,sumów .Wczoraj nocka na 0 ,Upal niesamowity wiec odpuściłem dzienne przedzieranie się przez krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 PSR dziś widziałem ale nie na pontonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 tych na pontonie ubranych w jednakowe kamizelki widziałem kilka tygodni temu - jakiś team ale nie pomnę co oni tam mieli na plecach...ganiali z wędkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nikt nie pisze że łowi bez zezwolenia.Tylko że składka jest złodziejska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Skoro kolega usunął post, w którym pisał, że trollował bez opłaconej składki to rzeczywiście w tej chwili "nikt nie pisze, że łowi bez zezwolenia". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Witam Fajnie dzisiaj rybki współpracują na ZZ. Wyjechały dwa Sandacze niestety nie moje - 101cm i 97cm Ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 piękne widoki dziś byłyi żeby nie było...coś tam przy szukaniu takich okonków:przy okazji się trafiłoaby szybko wrócić ryby nie mierzone - w słońcu nie było czasu na wygłupy cyk i do wody... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 My wczoraj caly dzien testowaliśmy nowe Jerki. Mam nadzieje ze na jesieni beda wymiatac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Kolego Dziki skoro przełamałeś się i wrzuciłeś w wątek foty teraz czas na fotografie Twoich sukcesów z Zegrza! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 W sobotę kolejny Puchar Zalewu Zegrzyńskiego - wybiera się ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Cześć miałem jechać ale rocznica ślubu mi wypadła więc pozostają Gunki na Serocku 1.10. ciekawe jak z wynikami a i pewnie chłopaki z 13-ki już od tygodnia trenują ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Może w końcu padnie jakiś sandacz Albo chociaż inna ryba niz okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 a na którym odcinku te zawody w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 a na którym odcinku te zawody w sobotę?http://pzw13.pl/Puchar-Jeziora-Zegrzyńskiego/Regulamin-XI-Puchar-Jeziora-Zegrzyńskiego-2016.html Wyglada na to ze dokladny obszar zostanie podany dopiero na odprawie. Obstawialbym ze na 100% od mostu do zapory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Od mostu do zapory jak co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 W jedynym słusznym sektorze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 W jedynym słusznym sektorze Tu akurat bym sie nie zgodził. Gdy na sektorze z dnia masz kilka okonków to po drugiej stronie mostu można nieźle połowić.Coraz więcej zawodów kołowych odbywa się również za mostem wiec myślę że to tylko kwestia czasu aż tam będziemy mieć sektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi