Delux Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 @rower26 Po czesci tak ale wystarczy maly sygnal ze ktos na ktorejs ze znanych miejscowek cos polowil i zaraz jest najazd. Takie moje obserwacje od dluzszego czasu trendow na forum. Wystarczy na szybko przesledzic wątek i rodzaj wpisow przez ostatnie lata by zaobserwowac tendencje. Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Jako takich miejsc tajemnych to nie ma według mnie . Ale w każdym sezonie są pewne rewiry gdzie ta ryba bierze lepiej i wyraźnie widać to po stojących łodziach. Jak już dziadki dowiedzą się że gdzieś padają sandały regularnie po kilka sztuk to jest nalot. Edytowane 26 Września 2016 przez cometopudge 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Nasz forumowy kolega @paawelek83 wraz z kolegą na łodzi wygrali wczoraj zawody "gunki " 2016 parami łowiąc 6 szczupaków i kilka okoni.Pawle wielkie gratulacje.A z tą wodą nie jest tak do końca żle,bo złowiono 4 bolenie,prawie 50 szczupaków i prawie 400 okoni,więc umiejętności ,znajomość wody i żerowanie ryb ma znaczenie.Dodam tylko,że zawody odbywały się na wysokości SEROCKA.Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców. Edytowane 2 Października 2016 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 No to cieszy taki fakt ,ilu uczestników startowało?, a rybki wróciły do wody czy beret?Mozna gdzies bedzie o tym poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 W okręgu Mazowieckim wszystkie zawody rozgrywane są na żywej rybie.Startowało około 50 łódek.Może to nie jest jakiś oszałamiający wynik,ale cieszy fakt ,że jeszcze coś w tej wodzie pływa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 startowało 55 łodzi. można poczytać na fejsbuku na stronie gunki. złowiono też szczupaka ponad 80 cm i kilka grubych okoni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Potwierdzam szczupak dopisał i jeszcze trochę będzie brał tylko z okoniem nie było tak kolorowo byłem na tych zawodach za tydzień znów wyskocze sprawdzić co i jak bo okręgowe blisko ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallydylu Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Wczorajszy 75cm 4kg. Pierwszy w życiu wymiarowy Edytowane 2 Października 2016 przez rallydylu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Wczorajszy 75cm 4kg.Pierwszy w życiu wymiarowy Gratulacje, ładny zander. Gratulacje też dla kolegi co wygrał zawody Gunki. Osobiście łowiłem tylko w sobotę ale rezultaty poszukiwań wyłącznie na grubo nie przyniosły efektu ;]. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 A Zegrze wyschło,czy to już był ostatni sandacz z tego akwenu?Nikt nie łowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Skoro nic nie piszą to znaczy że trzeba jechać bo biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Byłem w niedzielę i poniedziałek.W niedzielę 11 szczupaczków, największy 64, sumek 72 i okoń.W pon. 6 szczupaczków i dwa okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Tyle pytań się ciśnie na usta....W sobotę kolejny Puchar Zalewu Zegrzyńskiego - wybiera się ktoś???Jak poszło? Kolego Dziki skoro przełamałeś się i wrzuciłeś w wątek foty teraz czas na fotografie Twoich sukcesów z Zegrza!Nadal czekamy My wczoraj caly dzien testowaliśmy nowe Jerki. Mam nadzieje ze na jesieni beda wymiatac. i jak? wymiatają?To bez zaczenia. Woda jest przemielona strasznie przez skutery itp. Wynalazki. Trzeba poczekac na spadek temperatury i wtedy bedzie mozna odpoczac nad wodą bo póki co jeden wielki dramat. W ostatni weekend kto byl od 4 na wodzie ten cos trafil, od momentu wyplyniecia skuterów i motorowek cisza kompletna.Czy to już ten moment? Wielkie żarcie się zaczęło? Można odpocząć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Tyle pytań się ciśnie na usta.... Dobrze ze cos innego Ci sie do ust nie ciśnie... Jak poszło? Wyniki na forum były Nadal czekamy Czekajcie dalej i jak? wymiatają? Nie Czy to już ten moment? Wielkie żarcie się zaczęło? Można odpocząć?Przyjedz i sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 A jak ma łowić jak wiało i lało że hej... ☺ teraz przyjdzie przymrozek i niektórzy pewnie połapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 A jak ma łowić jak wiało i lało że hej... ☺ teraz przyjdzie przymrozek i niektórzy pewnie połapią.Tylko, że nikt nie widział jak Dziki połowił :-)Jak do tej pory - słynie z gadania, jak to było cudownie na ZZ [emoji7] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Wątek zmienia się w Klub Zgryźliwych Tetryków. Za wędki i nad wodę - taka propozycja Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Wątek zmienia się w Klub Zgryźliwych Tetryków. Za wędki i nad wodę - taka propozycja Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalkaprzekonałeś Jutro spadam do niedzieli.Ale nie na ZZ - szkoda prądu Udanego weekendu wszystkim wędkarzom i niech trzeszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 W zeszłą sobotę od strony Nieporętu padł olbrzymi karp, nie wiem tylko czy za pysk czy za kapote. Ktoś coś słyszał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Intuicja mi podpowiada że za kapotę ale nie wiem bo nic nie słyszałem . Ciekawy jestem za to ile kilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Za dwa tygodnie i tak urośnie,okaże się,że to nie karp,tylko głowacica,nie za kapotę , tylko za pasek, i to na dodatek na Wiśle w Olsztynie.A tak w ogóle było pięciu świadków,ale nikt nic nie widział... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Z tego co widziałem raczej już nie urośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Za kapotę i do domu. Edytowane 7 Października 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Za kapotę i do domu.O nie ,tak lekko nie miał . Musiał jeszcze łódkę do portu zaciągnąć , (podczepiony na sznurku przez skrzela) Ale teraz to już się nic o nim nie dowiemy , a parę osób widziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Czy szczupaki na Serocku się ruszyły rzeczywiście?Czy świetne wyniki na Gunki Tour są wynikiem wspaniałych umiejętności wędkarzy?Może ktoś je tam wpuścił?Czy na sektorze Zegrze również na zawodach Mistrzostw Polski nagle pojawią się ilości ryb nigdy wcześniej nie widziane?Te pytania i wiele innych pozostawię bez odpowiedzi. Może Wy znacie odpowiedzi?Do mięsożernych czy te szczupaki z Serocka śmierdziały mułem?Wstyd mi jest... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi